Van nyilvános telefon ferihegy 2 reptéren 2022 ben?
Figyelt kérdés
Egy barátom érkezik, de nincs magyar SIM kártyája, nekem meg nincs okos telefonom, hogy messengerezzünk. Akkor gondolom az egyetlen út a nyilvános pénzdobálos fülke, nem voltam ezer éve, van szerintetek most? honlapon nem találtam lehet leszerelték pár éve :S2022. febr. 16. 10:58
11/19 A kérdező kommentje:
ha csak nem nézik kamerán hogy bemegyek-e a boltba vagy sem XD
2022. febr. 17. 10:49
13/19 A kérdező kommentje:
Az jó ha a schell kutat befoglalják a taxisok akkor lidl XDDD
2022. febr. 17. 12:48
14/19 anonim válasza:
Mondjuk ettől nem oldódott meg az eredeti kérdésed 😂
15/19 A kérdező kommentje:
marad hogy kérek valakitől 1 okos telefont mobil nettel de tudod ki fogja oda adni :D Senki. Na mindegy majd az erő mutassa az utat
2022. febr. 17. 15:51
17/19 A kérdező kommentje:
danke sünn
2022. febr. 17. 16:45
18/19 anonim válasza:
Nyilvános telefonok az érkezési szintnél itt találhatóak (a térképen a telefon szimbólum jelzi a helyüket de nem összetévesztendő a telefon i szimbólummal amely az információs telefonokat jelzi): [link]
Az érkezéseknél 1 helyen van nyilvános telefon a 2A terminál érkezési szintjénél.
A telefonokat lehet érmével, hitel és bankkártyával is használni.
19/19 anonim válasza:
A 2A terminál érkezési szintjére át lehet sétálni a 2B érkezési szintjéről a folyosón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!