Első repülőutatok során milyen érzéseitek voltak?Mit tapasztaltatok?
Első repülő utam előtt állok.
Érdekelne,hogy ti hogyan éltétek meg az első alkalmat és mi volt számotokra kellemetlen és élmény is egyben?
A repülés része pont olyan volt, mint amilyennek vártam. Mint egy buszon, csak gyorsabban megy és jobban gyorsul.
Egyébként izgultam rendesen, de nem a repülés miatt, hanem amiatt amiért utaztam.
A gyorsulás számomra kicsit ijesztő volt, a felemelkedés pedig leírhatatlan élmény...azt éreztem, hogy na most aztán semmi befolyásom, nem tudok leszállni egy megállóval hamarabb, mint a buszon, ha rosszul vagyok... nem tudok szólni a sofőrnek, hogy inkább álljunk meg, vagy más irányba menjünk...
Ez az egész pár percig tartott. Mire vízszintbe kerültünk, már untam, el is aludtam hamar. :D
Igazából csak attól féltem, hogy hányingerem lesz és végigszenvedem az utat, de semmi ilyesmi nem volt, se a dőlések, se a rázkódás nem viselt meg, pedig más járműveken rendszeresen émelygek.
A második repülésre már úgy készültem, hogy majd a gépen alszom, és úgy is volt. Azóta is végigalszom minden utat. :D
En nem aggodtam a repules miatt, csak azon hogy mikor merre kell menni, hogy talalom meg a kaput, nem kesik e a gep, stb.
USA-ba utaztam 1 atszallassal. Angolul egy kicsit tudtam csak. Igazabol minden siman ment. Elotte rengeteget olvastam arrol hogy hogyan mukodik a repules mert nem tudtam mi az a check-in, beszallokartya, biztonsagi ellenorzes es ezt mikor csinaljak, nem tudtam hogy talalom meg a kapumat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!