Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Első repülőutatok során...

Első repülőutatok során milyen érzéseitek voltak?Mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Első repülő utam előtt állok.

Érdekelne,hogy ti hogyan éltétek meg az első alkalmat és mi volt számotokra kellemetlen és élmény is egyben?

2022. febr. 3. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21 éves voltam, nem izgultam csak nagyon boldog voltam.
2022. febr. 3. 15:54
 12/16 BeefEater ***** válasza:

A repülés része pont olyan volt, mint amilyennek vártam. Mint egy buszon, csak gyorsabban megy és jobban gyorsul.

Egyébként izgultam rendesen, de nem a repülés miatt, hanem amiatt amiért utaztam.

2022. febr. 3. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A gyorsulás számomra kicsit ijesztő volt, a felemelkedés pedig leírhatatlan élmény...azt éreztem, hogy na most aztán semmi befolyásom, nem tudok leszállni egy megállóval hamarabb, mint a buszon, ha rosszul vagyok... nem tudok szólni a sofőrnek, hogy inkább álljunk meg, vagy más irányba menjünk...

Ez az egész pár percig tartott. Mire vízszintbe kerültünk, már untam, el is aludtam hamar. :D

Igazából csak attól féltem, hogy hányingerem lesz és végigszenvedem az utat, de semmi ilyesmi nem volt, se a dőlések, se a rázkódás nem viselt meg, pedig más járműveken rendszeresen émelygek.

A második repülésre már úgy készültem, hogy majd a gépen alszom, és úgy is volt. Azóta is végigalszom minden utat. :D

2022. febr. 3. 18:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon bàtorító amiket írtatok,köszönöm!Végülis Milànóba megyek elõször,az rövid út,bemelegítésnek szuper lesz!😊
2022. febr. 3. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

En nem aggodtam a repules miatt, csak azon hogy mikor merre kell menni, hogy talalom meg a kaput, nem kesik e a gep, stb.

USA-ba utaztam 1 atszallassal. Angolul egy kicsit tudtam csak. Igazabol minden siman ment. Elotte rengeteget olvastam arrol hogy hogyan mukodik a repules mert nem tudtam mi az a check-in, beszallokartya, biztonsagi ellenorzes es ezt mikor csinaljak, nem tudtam hogy talalom meg a kapumat.

2022. febr. 5. 03:24
 16/16 anonim válasza:
Kérdező, milyen volt az első utad? :) Én még sosem voltam pedig már 28 vagyok :(
2022. nov. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!