Repülöjegy ára?
München-Moszkva, illetve München-Vlagyivosztok távolságon mennyibe kerül egy középkategóriás jegy.
Egyelőre nem akarok utazni, de nem is ismerem ki magam, ezért nem tudom megkeresni.
Ha valaki segít, akinek van tapasztalata, azt előre is köszönöm.
Bocs, de nem ismerem az egész rendszert (már több órája vacakolok, eredmény nélkül), fogalmam sincs, mi lenne egy középkategóriás választás, egyszerüen nem boldogulok vele.
Ha meg tudnád keresni, amit szeretnék, nagyon hálás lennék!
Nekem tökéletesen működik. Nem azonnal, de nem is sokáig keres.
Moszkva: 75-110 ezer között, ha következő hónapra keresel jegyet
Vlagyivosztok egy átszállással 218 ezernél kezdődik
5. vagyok. Oda van írva minden dátumhoz, hogy aznapra mennyibe kerül a jegy. Bal oldalon az odaút, jobb oldalon a visszaút ára látszik a dátumok alatt, forintban.
De ha ennyire fogalmad sincs róla, akkor keress meg inkább egy utazási irodát a vásárláshoz, mert csúnya meglepetésekbe szaladhatsz bele.
Köszi a segítséget, a 7-es válasza megfelel.
5/8-as: neked is köszönöm a segítséget, nem utazni akarok, csak egy angol vizsgához kellenek ezek az adatok.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!