Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hova vannak olcsó repülőjegyek...

Hova vannak olcsó repülőjegyek decemberben?

Figyelt kérdés
Karácsony környékén hova vannak olcsó repjegyek? Maximum 20000 forint értkben (retúr). Hollandiába találtam, de tudtok még valamerre olcsó jegyeket?

2021. szept. 29. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg helyre, ha kibírod feladott poggyász nélkül. De még azzal együtt is beleférhetsz a 20-ba, ha időben foglalsz és nem karácsony előtt 3 nappal mennél.

Google Flights => Célállomások felfedezése => Európa, rugalmas dátumok

Tipikusan a legolcsóbbak közé szokott tartozni Berlin, Róma, Milánó, Catania, Brüsszel, Madrid, Barcelona, Lisszabon, Porto, London.

2021. szept. 29. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy ha nem akarsz sokat költeni, nem utolsó szempont, hogy mennyibe kerül a szállás. Berlinben, Brüsszelben pl baromi drága, ha saját fürdőszobát szeretnél (nekem nincsenek nagy igényeim, de ez pl az)
2021. szept. 29. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Vedd figyelembe azt is, hogy maga az ország milyen drága. Hiába jutsz el mondjuk Osloba olcsón, ha egy sör 4000 forint egy szendvics meg 3000.

20k alatt például el lehet menni decemberben Lvivbe, ami olcsó és szép város, nem kapsz jottányit sem kevesebbet, mint Nyugat-Európában, csak éppen az árak a magyaroknál is jelentősen alacsonyabbak.

2021. szept. 30. 04:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha elfogadsz egy őszinte tanácsot, nem most keresel a karácsonyi időszakra jegyet. Vársz még vele 1-2 hünapot. Oltatod magad.

Novemberben visszatérsz a kérdésre.

2021. szept. 30. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
3-as, mi is Lvivet néztük karácsonyra. A Ryanairnél sajnos éjfélre ér oda és éjfélre is ér haza. A Wizz air pedig megváltoztatta a menetrendját, és így már három szabadnapot kéne kivenni hozzá :(
2021. szept. 30. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:
@5 Ettől függetlenül csak ajánlani tudom, valószínűleg Európa legjobb ár/érték arányú desztinációja.
2021. szept. 30. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:

#5, Lviv azon kevés városok egyike, ahova hálókocsival ugyanolyan kényelmesen eljutsz Budapestről, mint repülővel.

Este 19.40kor indul a Keletiből a kijevi expressz, másnap 10-re Lvivben vagytok. Plusz szabadnap se kell, és kipihenve is érkeztek.

2021. szept. 30. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Én csak normál ágyban tudok aludni (idegen helyen az első este még ágyban is csak nehézkesen), úgyhogy biztos, hogy nem érkeznék kipihenve. Nem mellesleg repülővel kevesebb, mint fele annyiba kerül. Amit most kinéztem decemberre repjegy, 12500 a retúr, míg a kijevi expresszt múltkor néztem, csak Munkácsig, csak oda, hálókocsival 15000. Hát inkább kihagynám ezt a csodálatos lehetőséget. Akkor inkább rászánok egy szabadnappal többet.
2021. szept. 30. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kiírt egy kérdést arról,karácsony körnéykén hova repülhetne el olcsón. Erre a hígagyúak elkezdenek arról hablatyolni, most mi van és Lembergről filozofálni (ami kétségkívül egy klassz úticél).

Még egy szer gyerekek, hogy értsétek: jelenleg sokkal rosszabb a vírushelyzet, mint egy éve volt, hála a sok oltást be nem adató féregnek. Jelenleg novemberre akcióznak a légitársaságok, a járatok többsége túlélésre játszik.

Novembertől ez az ország lehúzza a rolót, nem lesz olyan ország a világon, ahova a mi leendő fertőzöttségünkkel be tudnátok utazni.

Ettől függetlenül természetesen én is spekilálok a szilveszteri járatokra. De jelenleg nem csak azért fölösleges ezekkel foglalkozni, mert túlárazottak, hanem azért is, mert nem fognak felszállni.

2021. okt. 1. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
@9 Hát papi, nem véletlenül pontozzák le az összes válaszodat.
2021. okt. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!