Sos Wizz air, Esky?
Sziasztok!
Eskyon keresztuk foglaltam a repjegyet, es extra penzert kivalasztottam hogy checkoljanak be. Viszont a gep 12ora mulva indul es meg nem kuldtek semmit. Az alkalmazasban becheckolhatnek magam, de akkor mi ertelme volt fizetni azert hogy valaszthassak helyet es becheckoljanak helyettem?
Azt irtak legkesobb az utazas elott 8oraval kuldik, viszont felek nehogy ott ramszamlazzak h nem checkoltam be.
Massal is volt mar ilyen?
Valami szabályzatot kellene keresned az esky-nél hogy mennyi idővel előtte csekkolnak be. Vagy hívd fel az eskyt.
Máskor inkább közvetlenül a légitársaságnál vegyél repjegyet és tényleg felesleges fizetni azért hogy más csekkoljon be!
De az első tanácsom szerintem még fontosabb. Légitársaság oldalán vásárolj! Akkor nincs beiktatva egy harmadik fél akinek a saját szabályzata is befolyásol dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!