Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan tudom megmenteni a...

Hogyan tudom megmenteni a Wizz számlámon lévő pénzemet?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva lejár kb 40,000 Ft egyenlegem, még a vírus előttről ragadt benn. Hogyan tudnám megmenteni, ha repülős utazást nem tervezek a közeljövőben?

Nem adják vissza, megkérdeztem a wizz-t, mivel egy részéből másik repjegyet vettem, ez csak a maradék.

Kösz, ha bárkinek van ötlete, nem nagy összeg, de örülnék, ha nem veszne el.

2021. jún. 19. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Veszel egy flexes jegyet, és azt tologatod.

Pontosabban megkeresed a legolcsóbb flexet amit találsz, ez olyan 4-5eFt/jegy lesz. Veszel egy ilyen jegyet valahova. Mittudomén, Szkopjéba. Ha ez megvan, módosítod valami olyanra, hogy kb 40.000 Ft legyen a végösszeg, és a kiszemelt járat nagyon messze legyen. Aztán ha kell a pénz, vagy visszaváltod a felxet (pontot fogsz visszakapni és bukod a flex árát), vagy átfoglalsz, ha drágább jegyet akarsz leutazni.

Van egy másik út is, ott flexes jegyet veszel, de olyan úticélra, amit tuti törölni fognak. Ilyne lesz jó eséllyel pár orosz célállomás. Vagy novembertől lényegében bármi.

De a lényeg, flex legyen a jegyeden, és azt csak akkor váltsd vissza, ha már tudod mit utaznál le. Mert a flexes visszaváltott pont aljas módon csak 90 napig él.

2021. jún. 19. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:

A Wizzairnél a legdrágább csomagban nincs benne a lemondás lehetősége, úgy hogy akkor visszakapod a teljes árat?

Tehát nem flex szolgáltatás, hanem ha X nappal előtte lemondod minden visszajár?

Nekem úgy dereng, hogy volt ilyen.

Ha megveszed azt, utána lemondod, akkor pontok formájában visszakapod.

2021. jún. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!