Lehetséges megmenteni/leszedni az adatokat HDD-ről?
A tegnapi napon összeraktam a régi gépem, mert még rajta van sok régi adat a HDD-n, képek, fileok stb.
Nagyjából letörölgettem a felesleges dolgokat, ma reggel ismét bekapcsoltam de már internettel, ezért le is frissült. A frissítés után újraindult, és nem kapcsol be, hanem egy hibaüzenettel fogad: "INACCESSIBLE BOOT DEVICE".
A számítógépben csak 1 db HDD van, ezen van a rendszer is. Próbálkoztam a Windows által felajánlott javításokkal, de sikertelen volt, újratelepítést meg nem akartam, mert fontos fileok vannak rajta.
Valahogy lehetséges lenne, hogy leszedjem a HDD-ről a fileokat vagy úgy telepítsem újra, hogy ne tűnjenek el?
Hibáról kép: [link]
Előre is köszönöm a segítséget.
Így van, van új gépem már kb 1 éve és 1 év után most raktam össze a régit újból. Gondoltam erre, de annyi cucc meg ilyenek van a régin, hogy félek valamit összebaszna az újon mert konkrétan a régi gépem családi szemetes mindenkinek mindenkije rajta van xd.
Már Malwarebytes-sal viszont futtattam még tegnap a régin keresést, csak 1 dolgot talált szóval elvileg nem vírusos. Ha a régi HDD-t beteszem az újba, akkor nem fogja előhozni ezt a hibát vagy nem lesz baj, hogy azon is van windows 10 meg ilyenek és ugye ezen is? Vagy bármi kavarodás?
Mert igazából erre gondoltam, csak nem akartam a régi dolgokat összekavarni az újakkal, vagy hogy bármi olyan file átkeveredjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!