Na mi a helyzet? Mennétek már valahova mi?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 20:46
2/12 anonim válasza:
Én nemrég mentem el,úgy hogy közbe ültem.
3/12 anonim válasza:
Lehet nyáron görögországba kimegyünk. Már nagyon mennék
4/12 anonim válasza:
Speciel nem. Viszont gyonyoru a kertem.
5/12 anonim válasza:
En megyek, sot mar uton is vagyok.
6/12 anonim válasza:
Nem.
Ezt az életvitelt folytattam a karantén előtt is engem nem visel meg, de azert havi 1x jartam koncertre akkor szval mar lassan johet vmi.
8/12 anonim válasza:
Én teljesen jól elvagyok itthon, eddig sem voltam az a külföldre mászkálós fajta. 1-2 koncertre mondjuk szívesen elmennék, meg nyáron lesz az esküvőnk, örülnék ha mehetnénk nászútra, de azt is Magyarországon tervezzük.
9/12 anonim válasza:
Én is nagyon mennék már, mindenképp repülővel mert imádok repülni.
10/12 anonim válasza:
Figyu. Kivarom. Majd megyek, mikor lesz ertelme. Speciel sajat varosomban egy felelem nelkuli setat elveznek legjobban, termalfurdot es egy kavezot. En a lepontozott szep a kertem vagyok. Egy eve nem lattam embereket, egy eve minden nap seggberugom magam reggel, hogy felkeljek es jarjak. De tudom, mikor jon el az ideje a tervezesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!