SEGÍTSÉG, MIT TEGYEK? El szeretnék hívni valahova egy fiút, de az a helyzet hogy nem ismerem, ő se engem. Azt se tudom hogy van-e barátnője.
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 20:02
1/7 anonim válasza:
Hívd el. A semmiről indulsz, onnan nem lehet lejjebb kerülni. Ha visszautasít, akkor se vesztettél semmit :D
2/7 anonim válasza:
Mit tegyel? Hivd el valahova es ne panikolj. Legrosszabb ami tortenhet, hogy nemet mond, te meg tovabbiteralsz a fiu-listadon. Az elet egyszeru.
3/7 A kérdező kommentje:
De hogyan? Amúgy mindketten 16 évesek vagyunk
2017. máj. 15. 20:10
4/7 anonim válasza:
Hát beszélgess vele, tudd meg, hogy szeret e sétálni, kávézni, vagy valami, és mond neki, hogy mi lenne, ha együtt mennétek... Egyszerű
5/7 A kérdező kommentje:
A srác eléggé hangos, és egy picit bunkó. Mégis tetszik külsőre, és még vicces is. Valaki azt mondja, hogy van barátnője, valaki meg azt hogy nem. Be jeloltem facebookon, de nem jelölt vissza. Mit tegyek?
2017. máj. 15. 20:17
6/7 anonim válasza:
Attol h nem jelolt vissza meg irhatsz neki uzenetet.
7/7 Fritzkó Mákiel válasza:
Menj oda és kérdezd meg, hogy van-e barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!