Hova utazzak az első repülőutamon?
a barátommal utaznék nyáron, ez lenne az első közös utazásunk
mindketten 18évesek vagyunk
tenger/óceán parti helyet szeretnénk
ha esetleg bármi ötletetek van, szívesen fogadjuk, akár tapasztalat alapján is☺️
Ezt azért érdemes szűkíteni, hogy mit szeretnétek:
-rövid 4-5 napos városnézés
-sima nyaralás
A kettő persze valamennyire ötvözhető, de vannak olyan tengerparti nagyvárosok, ahol már nehézkes a tengerben való fürdés, mert sok kilométert kell buszozni a kiépített beach-hez, pl. Nápoly, Porto
Barcelona, Bari, Nizza, Dubrovnik esetében talán ez nem szükséges, ha jó helyen van a szállás (közel a centrumhoz/óvároshoz és a plázshoz is).
Ha meg csak sima nyaralás és nagyobb rá a keret, akkor meg ott vannak a Görög-szigetek, Ciprus, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria stb.
Ha fontos hogy olcsón kijöjjetek akkor Albánia vagy esetleg Montenegró, vagy Bulgária.
Ha nem akkor Görög szigetek nagyja, Tenerife, Gran Canaria, Ibiza, Mallorca, Málta, Cyprus, Szardínia stb.
Én Tunéziát ajánlanám. Van egy Djerba nevezetű sziget, ahhoz képest hogy mit kapsz a pénzedért bőven megéri.
Rentgeteg program van pl. Tevegelés, Krokodilfarm, stb.
Ajánlom az El Mouradi hoteleket, én ott voltam a családommal 7 napig és nagyon jó volt. (Nagyon kedvesek voltak az emberek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!