Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Első repülőutam lesz. Mit...

Első repülőutam lesz. Mit hogyan csináljak?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit hogyan lehet/kell. És nem is akarok rosszul lenni nyilvánvalóan. Valaki aki már utazott vagy gyakran utazik leírná pontosan?

2015. márc. 4. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen kérdés volt már, miért nem olvasod el a korábbi kérdéseket és válaszokat?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=els%F5+rep%F..

2015. márc. 4. 21:25
 2/4 egy.utazo.lany válasza:
100%
Tobbszor is utaztam mar. Nem kell aggodni, nem lesz semmi gond. Nem tudom a jegy meg van-e mar. Vagy az is bele tartozik a kerdrsbe, azt most nem irom le, mert az tenyleg nem nagy dolog. Annyi hogy a repulo felszallada elott egy masfel- ket oraval elobb jo oda erni. Ott nyugodtan megkeresed a csekkolo pultot becsekkolsz- vagy akar meg otthon interneten is be tudsz csekkolni-. A csekkolasnal feladod a borondod, ha nem csekkolsz, akkor is ugyan oda kell menni, hogy fel tudd adni. Nem nagy dolog, mondod hogy csekkolni szeretnek, vagy borondot feladni vagy mind a kettot. Es aki ott van az tudnu fogja mit kell csinalni. Azutan atmesz a vamon, ott ugye kabatot, puocsit, ovet ha van leveszed es beteszed ilyen talca szerusegbe, az ott lesz kozvetlen mellette. A zsebedbol is kipakolsz, a taskadat egy az egybe bele tudod rakni egy olyan talcara, de lesz ott olyan aki segit ha kell, nem hiszem hogy szukseged lesz ra. Ezutan atmesz a femdetektoron, aztan amikor a taskad es a cuccaid is aternek akkor elveszed/felveszed oket. Ezutan megnezed hogy A/B vagy honnan indul a repulod. Ez rajta van a repulo jegyen, a csekkolas utan, ha neten csekkolsz, akarhiva tudsz csekkolni. Ott meg keresed, hogy hanyas kaputol indul, es mar csak le kell ulnod es megvarnod amig kunyulik a kapu es beszalhatsz. Vagy a repulo lesz ott kozvetlenul, vagy busszal fognak ida vinni mindenkit. Ne aggodj nem lesz gond. Ha valamit nem ertettel mert nehezen felfoghatoan magyaraztam, kerdezz nyugodtan.
2015. márc. 4. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Most mi miatt aggódsz? Ma is repültem. Ugyanolyan, mintha vonaton mentem volna, semmi extra.
2015. márc. 6. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Főleg attól félek hogy rosszul leszek. :D Nem akarok hányni meg ilyenek. Nem vagyok hányós, de mivel még nem ültem repülőn ezért parázok.
2015. márc. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!