Első repülőutam lesz (többi lent) Mire számítsak?
Mennyi idővel indulás előtt érjek oda?
Csak egy ellenőrzés van és a jegy bemutatás meg poggyászleadás?
Ezek milyen sorrendbe történnek mennyi időt vesznek igénybe általában?
A csomagok közül kb mennyit engednek fel általában?
A telefont laptopot ki kell kapcsolni a gépen?
Átszállásnál nekem kell átrakni a csomagokat ha végig szól a repjegy?
Sokan vannak rosszul repülőkön?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akár kérdések sorrendjével is válaszolhattok ha úgy rövidebb pl 1. 2 óra 7. nem stb...
1. Ha online csinálod a check-in-t akkor kb 1 és fél órával előtte, ha a reptéren akkor 2 óra
2. Első check in pult, itt poggyász feladás, beszálló kártyát megkapod (ha nem otthon csináltad)majd útlevél ellenőrzés és security, ezek sorrendje változó, majd odaérsz a kapudhoz, itt még beszállásnál megnézik a beszálló kártyádat
3. az időt nehéz megmondani, általában pár tíz perc vagy annyi sem, nyilván lényeges hány másik gép megy mikor a tiéd, több ember a seurity-nél
4. általában egy kis csomag plusz egy kézitáska vagy laptop, de ez is változó
5. általában kérik fel és leszállásnál
6. természetesen nem, ha egyben vetted meg a jegyed, csak mész a tranzitba és várod a köv. géped. Kapsz egy kis cetlit azon mindig rajta van a csomagod célállomása
7. párszor repültem, még senkit nem láttam rosszul lenni
Ne aggódj a repülés jó móka, ha hosszú az út akkor unalmas.
Az átszállós repüléseknél általában kapsz kaját.
De végül is vihetsz fel, a Norwegian BKK Osló járatán szinte mindenki a saját kajáját ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!