Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Aki vilagutazo kozuletek,...

Aki vilagutazo kozuletek, egyedul utazik vagy masokkal?

Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 23:10
 1/10 D. Brasco ***** válasza:
97%
Egyedül
2021. jan. 1. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Kizárólag kettesben a barátnőmmel.
2021. jan. 1. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Egyedül, haverokkal, asszonnyal, szüleimmel, mikor kivel. Nem vagyok nagy rajongója az egyedül utazásnak, viszont a párommal azért nem utaznék mindenhova együtt, főleg Afrika húzósabb részeire kerestem olyan útitársat, aki jobban belefér a 'markos legény' sztereotípiába, mint egy 50 kilós nő.
2021. jan. 2. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Markos legény:D

Afrikában:D

2021. jan. 2. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Amíg utazni szerető párom volt, addig vele. Azóta néha 1-1 barátnővel kettesben, de leggyakrabban egyedül.
2021. jan. 2. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
egyedul
2021. jan. 2. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Egyedül. Nem nagyon bírja senki anyagilag az iramot velem. Meg ha mással mész az mindig kompromisszum. Jártam én is barátnővel akkor mindig ilyen posvány helyekre kellett menni mint Maldív-szigetek és társai. Most ha kell barátnőfíling inkább leszervezek egy freelancert pár napra aztán csá.
2021. jan. 2. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
97%

Is is. Minden fajta utazás teljesen más és mindegyiket más miatt élvezem.

Egyedül - 1-2 nap városnézést szoktam összekötni több nap túrázással. Igénylem, imádom, élvezem. Ha társaságra vágynék, írok a helyi couchsurfing csoportba, de ez ritka, ha egyedül utazom akkor általában egyedül akarok lenni. Viszek olvasnivalót, zenét hallgatok, kikapcsolok.

A párommal - Főleg autóbérlős körutazásokat szoktunk, kevés túrával, sok autókázással, városnézéssel, turistásabb célpontokkal, későn kelünk, későn fekszünk, este elmegyünk kajálni, iszogatni, belenézünk a helyi éjszakai életbe is. A másik fajta utazás amit együtt csinálunk, az a vadkempingezés. Ő ezeket élvezi jobban, de ha túrázni vinném 5 km után már nyafogna :D

A legjobb barátnőmmel - természetközelbe, nagyobb túrákkal, napi minimim 30 km mászással és sátűval, eldugott helyeken, messze a turistáktól, este helyiekkel vegyülés, nagy zabálás valami helyi étteremben, korán fekvés és korán kelés, hogy újra másszunk és sétáljunk. Vele azonos a tempónk, mindketten nagyon szeretjük az ilyen utazásokat.

Nagyobb baráti társasággal - Itt a hangsúly inkább azon van, hogy együtt legyen a csapat. Sokat vagyunk a szálláson, autót bérlünk, a környék nevezetességeit bejárjuk, de sokat csatangolunk a városban is, lassú tempóban, fél délutánokat elkávézgatva teraszokon. 1-1 programra szétválik a csapat, majd este újra összeülünk, függően attól, hogy ki mit akar éppen csinálni. Ezek pihenősebb, lassabb utak, túrázni nem nagyon szoktunk vagy csak pár km-t maximum, de nem is ez a lényeg.

2021. jan. 2. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Kollégákkal
2021. jan. 2. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül.
2021. jan. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!