Miért érdeke egy légitársaságnak, hogy csal oltásigazolással engedik az embert repülőre szállni? Így kevesebb utas lesz, elesnek a bevételtől.
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 12:34
11/21 A kérdező kommentje:
Influenza ellen sem oltatom magam, ez ellen miért tenném? Az egész egy nagy hiszti, semmi több
2020. dec. 24. 17:38
12/21 anonim válasza:
Azert mert egy hulye azt mondta hogy kotelezo lesz nala az oltas az nem azt jelenti hogy mindegyik el az lesz. Az az egyhulye meg szepen csodbe megy. A AirAsia meg majd atgondolja hogy koveti-e a Qantas-t de erosen ketlem.
13/21 anonim válasza:
Amugy meg szerinted hany helyen lehet majd oltas igazolsat venni? Szerintem minden masodik piacon. Mint hogy most is beszerezheto barmilyen PCR teszt, sot otthon meg tudod csinalni magadnak.
14/21 anonim válasza:
#10, tegnap olvastam az angol terveket.
A koncert, foci.eccs, fesztivál, de még a könyvtár is rajta van a listán.
Biometrikus azonosítót terveznek, szóval, akinek nincs, annak nem nyílik az ajtó. Ennyi.
15/21 anonim válasza:
13. Alapvetoen en is ebben remenykedtem, hogy majd lehet vasarolni, de szinte bizonyos, hogy digitalis igazolas lesz :/
16/21 anonim válasza:
15.-s, digitalis?? mega szemelyin levo chipet sem tudjak hasznalni mert sehol nem tudjak leolvasni, akkor lesz itt digitalis barmi ha en papa leszek. Soha.
18/21 anonim válasza:
Arrol is irtak hgy UFO-k jartak a Foldon meg hogy gyikemeberek setalnak koztunk meg a Jetirol meg a tavgyogyitokrol ......stb. Biztos minden ugy lesz ahogy azt leirjak.
19/21 anonim válasza:
Azert ez eleg rossz hasonlat volt ne is haragudj... Total elrugaszkodott dolgokrol irsz, mig a digitalis igazolas nem egy nagy kunszt. Ugy latom utleveled az nincs.
20/21 anonim válasza:
Nekem nincs utlevelem te meg nem ebben az orszagban elsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!