Mo. rol indulva Nem yorkba repulo minnel kevesebb repülőn toltott idovel hogy lehet eljutni? Pl meddig lehet elmenni busszal/vonattal/kocsival? Tudom furcsa kerdes
A kérdésben:
"minnel kevesebb repülőn toltott idovel"
Kicsit később az egyik kerdezői kommentben:
"Vagyok olyan helyzetben hogy az ido nekem mindegy. "
Majd az utolsó kommentben:
"nem az ido szamit jelenleg. "
Te valamilyen mentális betegségben szenvedsz vagy csak simán hülye vagy?
21.legyszives valaszolj a mostanira is mert igy erteni fogod : az ido nem szamit HA AUTOVAL BUSSZAL VONATTAL megyek.
Csak az a lenyeg h repulon ne legyek sokaig
Na ugye hogy erted igy? Nem kellene bunkoznod es sertegetned meg ha a kerdesem furi is de itt fel lehet tenni ha nem tetszik ne valaszolj! Köszönöm
Akkor csináld, ahogy javasolták. Busszal, vonattal Budapest-Bécs-München-Brüsszel-London, majd onnan Holyhead.
Holyhead-Dublin komppal,
Dublin-Shannon vonat,
Shannon-New York a legrövidebb, ez kb. 7 óra vagy kevesebb.
Árak: Budapest-Bécs 20 euro, Bécs-Brüsszel legalja kb. 50-60 euro, Brüsszel-London 50 font (!), London-Holyhead legolcsóbb is kb. 40 font, Holyhead-Dublin komp 130 font, Dublin-Shannon busz is kb. 25 euró.
Oda-vissza Budapest-Shannon kb. 200 ezer forint (Ryanair kb. 20 euróért elvisz). Mindez kb. 2 nap azért, hogy egy órával kevesebbet repülj:D Plusz kaja és szükség esetén szállás is kell, hadd ne mondjam hogy Angiában, Írországban ez sem kifejezetten olcsó.
Így szerintem kb. 2,5-3x olyan drágán jutnál el, és 10x hosszabb idő alatt. Igaz, egy órával kevesebbet repülsz.
Nem azt mondom hogy igy fogom csinalni csak azt hogy ez is megfordult a fejemben es rakerdeztem hogy mi lenne ha...
De akkor ne gyertek ilyen oldalra ha a kerdes felidegesit
Arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy mi a különbség a 7 vagy 10 óra közti repülőút között, ha pl. repülési fóbiád van...????
SEMMI!
Aha. És a pánikroham 7 órát vár, aztán csak utána tör rád....
Ezek szerint befolyásolni tudnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!