Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mo. rol indulva Nem yorkba...

Mo. rol indulva Nem yorkba repulo minnel kevesebb repülőn toltott idovel hogy lehet eljutni? Pl meddig lehet elmenni busszal/vonattal/kocsival? Tudom furcsa kerdes

Figyelt kérdés
Nem igazan latom at a dolgot koszi ha segitesz. Tudom h repulovel olcsobb de nem ez a kerdes. Csak az hogy minnel kevesennet utazzak repulovel. Neten kerestem de nem talaltam infót

#New York #Repülő nélkül
2020. nov. 24. 12:02
1 2 3 4
 21/34 D. Brasco ***** válasza:
54%

A kérdésben:

"minnel kevesebb repülőn toltott idovel"

Kicsit később az egyik kerdezői kommentben:

"Vagyok olyan helyzetben hogy az ido nekem mindegy. "

Majd az utolsó kommentben:

"nem az ido szamit jelenleg. "

Te valamilyen mentális betegségben szenvedsz vagy csak simán hülye vagy?

2020. nov. 26. 22:14
 22/34 A kérdező kommentje:

21.legyszives valaszolj a mostanira is mert igy erteni fogod : az ido nem szamit HA AUTOVAL BUSSZAL VONATTAL megyek.

Csak az a lenyeg h repulon ne legyek sokaig

Na ugye hogy erted igy? Nem kellene bunkoznod es sertegetned meg ha a kerdesem furi is de itt fel lehet tenni ha nem tetszik ne valaszolj! Köszönöm

2020. nov. 27. 08:14
 23/34 anonim ***** válasza:
79%

Akkor csináld, ahogy javasolták. Busszal, vonattal Budapest-Bécs-München-Brüsszel-London, majd onnan Holyhead.

Holyhead-Dublin komppal,

Dublin-Shannon vonat,

Shannon-New York a legrövidebb, ez kb. 7 óra vagy kevesebb.

Árak: Budapest-Bécs 20 euro, Bécs-Brüsszel legalja kb. 50-60 euro, Brüsszel-London 50 font (!), London-Holyhead legolcsóbb is kb. 40 font, Holyhead-Dublin komp 130 font, Dublin-Shannon busz is kb. 25 euró.

Oda-vissza Budapest-Shannon kb. 200 ezer forint (Ryanair kb. 20 euróért elvisz). Mindez kb. 2 nap azért, hogy egy órával kevesebbet repülj:D Plusz kaja és szükség esetén szállás is kell, hadd ne mondjam hogy Angiában, Írországban ez sem kifejezetten olcsó.

Így szerintem kb. 2,5-3x olyan drágán jutnál el, és 10x hosszabb idő alatt. Igaz, egy órával kevesebbet repülsz.

2020. nov. 27. 10:21
 24/34 A kérdező kommentje:
Most ugy csinaltok mintha itt nem lehetne kerdeseket feltenni
2020. nov. 27. 10:56
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy igy fogom csinalni csak azt hogy ez is megfordult a fejemben es rakerdeztem hogy mi lenne ha...

De akkor ne gyertek ilyen oldalra ha a kerdes felidegesit

2020. nov. 27. 10:57
 26/34 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy mi a különbség a 7 vagy 10 óra közti repülőút között, ha pl. repülési fóbiád van...????

SEMMI!

2020. nov. 27. 11:07
 27/34 A kérdező kommentje:
Gondolom neked meg nem volt panikrohamod!!
2020. nov. 27. 11:16
 28/34 A kérdező kommentje:
Es kepzeld szeretnek eljutni helyekre de pl azert megyek olaszorszagba mert ott rovidebb a repulon toltott idom mintha pl daniaba mennek. Nem mindenkinek ugyanolyan az elete/fobiai stb stb
2020. nov. 27. 11:18
 29/34 anonim ***** válasza:
51%

Aha. És a pánikroham 7 órát vár, aztán csak utána tör rád....

Ezek szerint befolyásolni tudnád...

2020. nov. 27. 11:18
 30/34 anonim ***** válasza:
Kaptál választ, nem? A legnyugatabbi, északnyugatabbi európai területekről ér oda leghamarabb New Yorkba a repülő. Portugália ugyan közelebbnek tűnik, de a repülés iránya miatt erre hosszabb mégis. Nézz olcsó szárazföldi eljutási lehetőségeket (nem lesznek) a brit, ír; esetleg holland/belga területekre.
2020. nov. 27. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!