Mo. rol indulva Nem yorkba repulo minnel kevesebb repülőn toltott idovel hogy lehet eljutni? Pl meddig lehet elmenni busszal/vonattal/kocsival? Tudom furcsa kerdes
Figyelt kérdés
Nem igazan latom at a dolgot koszi ha segitesz. Tudom h repulovel olcsobb de nem ez a kerdes. Csak az hogy minnel kevesennet utazzak repulovel. Neten kerestem de nem talaltam infót#New York #Repülő nélkül
2020. nov. 24. 12:02
11/34 anonim válasza:
Elsétálsz a portugál tengerpartig - és onnan repülő.
Ha onnan sem akarsz repülőn utazni, akkor bizony marad az úszás.
12/34 D. Brasco válasza:
Gyalog elsétálsz europa legnyugatibb pontjáig....aztán ha van egy jó sznorkel szett nálad akkor hajrá,vagy ha nem szeretnel nagyon vizes lenni,akkor valami vastagabb gumimatracot javaslok........
13/34 A kérdező kommentje:
8 nem
9 igen
2020. nov. 24. 17:12
14/34 Koplárovics Béci válasza:
Valahogy juss el a Behring-szoros orosz oldalára. Szárazföld van odáig, nem kell repülni. Ott bérelj egy kisrepülőt, irány Alaszka. Nincs 100km sem, 1 órán belül megvan. Onnan pedig egyenes az út New Yorkba.
15/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok utanna jarok amiket irtatok hatha megtetszik valamelyik ut
2020. nov. 24. 19:31
16/34 anonim válasza:
7 vagy 10 óra nemtökmindegy...???
Mi a konkrét problémád, ami miatt számít 2-3 óra pluszban?
17/34 anonim válasza:
14: ez teljesen irreális, oda szárazföldön el nem jut.
18/34 anonim válasza:
Ha hajózás is belefér, Dublin-Halifax
19/34 anonim válasza:
sokkal drágább ha busszal vagy vonattal mész Londonig és onnan repülövel.
20/34 A kérdező kommentje:
Koszi de nem az ido szamit jelenleg. Nyilvan alapbol is tudtam ezt de kosziiii
2020. nov. 26. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!