Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy kell s a repülőre felszál...

Hogy kell s a repülőre felszállni?

Figyelt kérdés

Augusztus 28 án Franciaországba utazom

Eddig még sosem utaztam repülőn ma foglaltam le a repjegyet, oda az Air France val utazom

Mikor tudok becsekkolni? Hogy megy és mi történik amikor kiérek a reptérre?

2020. aug. 10. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Bemész, megkeresed az Air France pultját (szemből nézve a jobboldali terminálon van, ha jól emlékszem), csomagot feladod, beszállókártyát megkapod. Biztonsági ellenőrzésen átmész (mindent a kosárba teszel, folyadékos zacskót külön, laptopot már nem kell kivenni), bent megkeresed, melyik kapuról indul a géped (a nagy kijelzőt rögtön látni fogod, el kell zavarni alóla a hitelkártyás hiénákat, legegyszerűbb azt mondani, hogy nem Magyarországon élsz) és odamész. A schengeni járatok az A terminálról indulnak. Jó utat.
2020. aug. 10. 05:20
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

"beszállókártyát megkapod. "

Öööö...Nem? A beszallokartyat a becsekkoláskor kapja meg, aztán kinyomtatva/telefonon viszi magaval

2020. aug. 10. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én jó hat éve dolgoztam arrafelé, azóta repülni is csak más légitársaságokkal voltam, szóval lehet.
2020. aug. 10. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Becsekkelni lehet utazás előtt pl. otthonról, de a reptéren is automatából (hacsak nincs most Covid miatt lezárva) vagy a pultnál. Az Air Francenál az összes verzió ingyenes. Ha otthonról csekkolsz viszed magaddal a kinyomtatott papírt, vagy letöltöd a telefonodra. Ha a reptéren csekkolsz megkapod ott.
2020. aug. 25. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!