Ezeket fel lehet vinni kézipoggyászként a repülőre?
Figyelt kérdés
Kisolló, gumikalapács, tusfürdők, borotvahab, borotva.
(Mert feladott poggyászom nem lesz)
Köszönöm.
2020. aug. 2. 19:15
1/9 savanyújóska válasza:
Kisolló kizárt, minden szúró/vágóeszközt elkoboznak.
Gumikalapáccsal nem lesz gond.
Tusfürdő és borotvahab csak 100ml-s vagy kisebb tárolóedényben, egyébként kidobatják. (Tehát ha leöntesz egy sima tusfürdőből, akkor is.)
Borotvából, ha klasszikus kihajtható, vagy borotvapengés, akkor szintén felejtős, ha ilyen eldobható/cserélhető fejes 2-3-5 pengés, akkor azt felengedik.
3/9 anonim válasza:
kisolló mehet, nekem mindig a kézitáskámban van és sose vették el
4/9 savanyújóska válasza:
Ez esetben elnézést, rég repültem ilyesmivel, akkor ezek szerint wz os beleesik még. (Elvileg 6cm pengeméret alatt lehet bármi felvinni az EU-ban.) Arra figyelj, hogy attól függően, hogy hova utazol, lehetnek más szabályok, főleg az éles tárgyak terén.
5/9 anonim válasza:
Elvileg valóban lehet kisollőt, de már láttam olyat, hogy elvették, szóval én inkább körömcsioeszt rendszeresítettem.
6/9 anonim válasza:
Ezek filléres dolgok, nem vinném magammal, miért nem ott veszed meg (tudom, hogy ez nem válasz)?
7/9 anonim válasza:
Azért egy kisollóra nem mondanám, hogy filléres dolog.
8/9 anonim válasza:
egy rendes jó minőségű kisolló nem filléres. mással meg nem vágom a körmöm
9/9 BeefEater válasza:
Gumikalapáccsal gond kellene, hogy legyen (ha észreveszik), mivel szerszám nem lehet nálad.
A borotva nem gond, a tusfürdő és a borotvahab folyadéknak számít és a szokásos szabályok érvényesek.
De ilyen esetben a légitársaságod kérdezd, ne a gyakorit, ők tudnak biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!