Fila hátizsákot fel lehet vinni a repülőre kis méretű kézipoggyászként (wizzairnél)?
Figyelt kérdés
A magassága necces,mert az épp az engedélyezett 42 cm körül van. Igaz,ha nem pakolom meg annyira,talán belefér. Tudom,hogy az a lényeg,hogy beleférjen az ellenőrzőkeretbe,de mivel nem repültem még,így nem tudom,hogy elmegy-e ez így. A szélességével és a mélységével nem lehet gond elvileg,az a megadott méreteken belül van,szóval elméletileg belemegy az ellenőrzőrácsba. De mennyire veszik szigorúan,ha esetleg 1-2 centivel magasabb? Persze füle is van fent a táskának,azt is bele kell kalkulálni a magasságába? Nem repültem még,így abszolút nem tudok erről semmit. Tehát elsősorban azokat kérdezem,akik esetleg utaztak már Fila hátitáskával,hogy mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Elmegy kis méretű kézipoggyásznak vagy inkább már a nagy kategória? Nem szeretnék kockáztatni és ráfizetni pluszban,ha ott derülne ki,hogy nem jó,de szeretném ezt a táskát vinni.2013. júl. 13. 17:14
1/2 anonim válasza:
Én 1 éve utaztam szintén Fila hátizsák volt a kézipoggyászom és nem volt semmi gond...bár az igaz, hogy nem Wizzair-rel hanem Air Franc társasággal mentem. De sztem nem lesz gond simán bele tudod akár gyűrni is a tálcába :)
2/2 anonim válasza:
"bár az igaz, hogy nem Wizzair-rel hanem Air Franc társasággal mentem"
Alma - Körte. Semmi értelme nem volt ezt leírnod már bocs. Ha megkérdik tőled, hogy milyen az íze az almának, akkor leírod, hogy igen, te már körtét ettél és az remek? Gyümölcs-gyümölcs végül is... mint itt, hogy mindkettő légitársaság végül is... :)))
Kérdező: Vagy átmegy, vagy nem. Ha bele tudod nyomni a méretbe akkor valószínű nem lesz gond. Ha nem fér bele a keretbe akkor gond lesz. Ha nem merev akkor 1-2 centi miatt ne izgulj. Ha merev és nem tudod belenyomni ezért a keretbe akkor csak úgy van esélyed ha szerencséd van és nem próbáltatják bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!