Befizettem egy magyar celebhez egy úgynevezett alakreform táborra, és a tábor a koronavírus miatt elmarad, azonban a pénzt nem hajlandóak visszaadni! Szétvet az ideg! Mit Tehetünk? Részletek lent.
Még novemberben befizettem majdnem egy millió forintot, az egész család ment volna ebbe az úgynevezett "alakreform" táborba húsvétkor Cubában, négy fő.
Ez nekünk nagyon sok pénz és a tábor elmarad a vírus miatt.
Egy szlovák utazási irodán keresztül szervezték le ezt az utazást Cubába.
Írtam a szervezőknek egy levelet viszonylag kedves hangvétellel, hogy szíveskedjenek visszaadni a pénzt, nem szeretnénk semmilyen alternatív megoldást, de ehhez képest ők csak azt erőltetik, hogy 2021 húsvétjára átteszik az egészet és egy forintot nem akarnak visszaadni.
Az ügyvédünknek ötlete sincs, hogy mit tegyünk.
Mondanom sem kell, hogy nem szeretnénk alternatív megoldásokat a pénzt szeretnénk visszakapni, nagy szükségünk lenne rá a jelenlegi helyzetben.
Eddig jó viszonyban voltunk a tábor szervezőjével, tehát ezt jó lenne megőrizni, eddig nem szerettünk volna fenyegetőzni.
Mi lehet a megoldás? Hogyan tudnám visszaszerezni ezt az egymillió forintot?
Köszönöm a segítséget!
"Mit tehetünk?
...
Az ügyvédünknek ötlete sincs, hogy mit tegyünk."
Először is "dobd ki" az ügyvédet.
Aztán olvasd el a Szerződési feltételeket.
Nem tudom, hol, kivel kötöttétek a szerződést: a celebbel vagy a szlovák utazási irodával, de azt a szerződést olvasd el, ahol kötöttétek.
Reka eddig azt mondta, hogy augusztus vegen vagy szeptember elejen lesz a tabor ujraszervezve. Egy szot nem szoltak arrol, h vis major lenne.
Amugy egy rablas a taboruk. Ugyanezt a nyaralast feleennyibol ki lehet hozni, es lehet a videojara izuletet gyilkolni. En nem fizetnek ki tobb szazezret azert, h o is ott habzsidozsizzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!