Melyik légitársaságok azok, amelyek nem terveznek járatokat törölni?
Azt tudom, hogy a jet2 mától mindent törölt (köztük az én foglalásomat is) és majd csak június 17-től indítanak újra járatokat.
Van olyan légitársaság, aki nem mondja le azokat a járatokat amiket még ma is meg lehet venni?
Vagy ez szerencsejáték, hisz bármikor törölhetnek bármit egyik napról a másikra?
Leginkább ezek a légitársaságok érdekelnének:
WizzAir, Ryanair, Easyjet, meg ugye a Jet2, de az már kiesett.
Olyanok válaszát várom, akik tudnak bármit a témával kapcsolatban. ("Honnan tudjam nem vagyok jós" nem segít)
Köszönöm
# 10/11
" előfordulhat, hogy Angliából szépen hazahozod a vírust az idősebb szülőknek, akár tünetmentesen is."
Mert Magyarorszagon nem kaphatja el az ember ha kimegy az utcara.?1?
Ezt csak azert irtam mert en is kulfoldon elek, viszont muszaj hazautaznom. 2 lehetoseg van , vagy idos anyukam elkapja esetleg tolem a virust, v ehen hal. (segitseg hianyaban, miutan az onkormanyzat sz@rik az emberre) Szomszedok akik altalaban segitenek szinten idosek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!