Milyen olcsó légitársaságok vannak akik Liverpoolba vagy Manchesterbe indítanak járatokat?
Wizzair
Vonattal sosem mennék ilyen messzire, szoktam utazni vele, de mikor a Balatonra is 4 óra alatt érek le, majd pont Londonba megyek, mi?
Van egy szabály erre: autóval 1000 km-en belül, azon túl repülővel.
Vonattal meg országon belül, ha kell menni valahova.
Igazabol gyorsan inditottam egy keresest es nem nagyon talaltam olcso megoldast, raadasul leginkabb Londonba jonnek a repulok Budapestrol, igy at kene szallnod. Szerintem vedd figyelembe azt a megoldast is, hogy Londonba eljossz repulovel, majd innen vonattal tovabb Liverpool/Manchesterbe. Mindenkepp nezd meg a MALEV es a British Airways, illetve az EasyJet ajanlatait is, mert van, mikor nem a fapados az olcsobb (par napja neztem marciusra repulojegyet, es a kovetkezo arak voltak: (marc. 15re) wizzair: 74ezer HUF, British Airways: 30ezer korul, es a MALEV 20ezerert... Az utobbi kettonel egy feladott poggyasz is van az arban, a Wizz-nel nincs...)
Olcso vonatjegyeket pedig a www.raileasy.co.uk
Remelem tudtam segiteni, es jo utat!!!
Köszönöm a válaszokat de úgy tűmik jet2 nél senki nem tud jobbat.
Tényleg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!