Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Még soha nem utaztam repülővel...

Még soha nem utaztam repülővel. Angliába mennék, mit kell tudni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyenesen költözni tervezek Angliába, 17-re néztem alap repülőjegyet a wizzairnél, amiben ha jól látom, csak a poggyász van benne. Milyen felárakra számíthatok még a repülőtéren, ha csak egy bőröndöt viszek pluszba meg egy hátizsákot? Mit érdemes tudni még a repülésről és mit kell egyáltalán csinálni ha megérkeztem a repülőtérre? Bocsi a hülye kérdésekért.. csak nem tudom, hogy mi ez a becsekkolás stb.

2020. márc. 14. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a repülőtér tévéin is látni fogod (néhány infó): [link]
2020. márc. 14. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:

1.) nem azt mondtam, hogy fogom magam és kiutazok jövőhéten, hanem hogy NÉZTEM repülőjegyet, hogy képbe helyezzem magam, de köszi szépen, már semmi segítségre nincs szükségem, mert elolvastam mindent amit kell, a társaság honlapján, csak először hirtelen nem tudtam, hogyan kezdjek bele a kezdeti sokk miatt, de a lényeg, hogy itt mindenki annyira okos, tájékozott polihisztor... komolyan, nem véletlenül nem járok fel erre az oldalra, a tipikus suttyó magyarok tudnak válaszolgatni, akiknek jobb dolguk nincs, nulla segítő szándékkal.

2.) nagyon is tisztában vagyok, hogy mi zajlik és valószínű két hét alatt lemegy az egész, ha mégsem, nem én fogok rátok veszélyt jelenteni azzal, hogy "hordozom", de féltsétek a tyúkszaros kis életetek, sebaj, hogy ha az elmúlt két hétben akár csak egyszer is jártatok a belváros utcáin, már bennetek is ott lehet és talán tovább is adtátok idős rokonnak, ami majd pár héten belül derül ki.

3.) Köszi az aggódást, van kint ismerősöm, akinél pár hetet elvagyok, amíg találok munkát, lakást, stb. de UK-ben nincs akkora hiszti, sőt, ezerszer fertőzöttebb országokban nincs akkor hiszti, mint itt, de vegyétek csak a lisztet barmok, aztán süssétek a kenyeret belőle otthon a szakadt panelotokban.

2020. márc. 14. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

"2.) nagyon is tisztában vagyok, hogy mi zajlik és valószínű két hét alatt lemegy az egész, ha mégsem, nem én fogok rátok veszélyt jelenteni azzal, hogy "hordozom", de féltsétek a tyúkszaros kis életetek, sebaj, hogy ha az elmúlt két hétben akár csak egyszer is jártatok a belváros utcáin, már bennetek is ott lehet és talán tovább is adtátok idős rokonnak, ami majd pár héten belül derül ki."

Nem fog lemenni 2 hét alatt, pláne hogy még csak most indul igazán be. Ha valamiben lehet bízni az az, hogy a meleget nem szereti, de messze van még a nyár...

"3.) Köszi az aggódást, van kint ismerősöm, akinél pár hetet elvagyok, amíg találok munkát, lakást, stb. de UK-ben nincs akkora hiszti, sőt, ezerszer fertőzöttebb országokban nincs akkor hiszti, mint itt, de vegyétek csak a lisztet barmok, aztán süssétek a kenyeret belőle otthon a szakadt panelotokban."

Azt vágod, hogy mindjárt Brexit?

Nagy a pofád, de kb. annyira vagy tájékozott, mint egy marék sár.

2020. márc. 14. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
11. Köszönöm a segítő választ/videót :))
2020. márc. 14. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen!

2020. márc. 15. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!