Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Angliába szeretnék repülővel...

Angliába szeretnék repülővel utazni többi lent?

Figyelt kérdés

Köszönöm előre a segítséget!!

Augusztusban megyek meglátogatni anyukámat emiatt repülőjegyet kell foglalnom,ebben szeretnék segítséget kérni.Londonba kellene utaznom,de a GAtwick repülőtér lenne a legközelebb az úti célomhoz.azt szeretném kérdezni,hol foglaljak repülőjegyet mert nem szeretnék sokat költeni,és ha valaki tud abban is segíteni milyen nagy csomagot lehet felvinni a gépre kézipoggyászként. És pl. ha keresek jegyet [link]

akkor ezen az áron [link] kell-e még vmiért fizetni?

2015. júl. 1. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez átirányít a légitársaság oldalára, ott tudsz végigmenni a foglaláson és a végső árat, illetve a csomag információkat is ott láthatod.
2015. júl. 1. 22:06
 2/17 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek érdemesebb lenne busszal menni?
2015. júl. 1. 23:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Semmiképpen. Az viszont biztos, hogy nálam nem lenne szempont Gatwick. Lutonra vagy Stansted-re sokkal olcsóbban eljutsz Wizzair-rel vagy Ryanair-rel.
2015. júl. 2. 00:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Bognor Regisbe szeretnék menni, miért nem ajánlod a buszt és pl akik autóval mennek fel a blablabla car-on szoktak hirdetni
2015. júl. 2. 00:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem sokkal olcsóbb, mint a repülő (ha egyáltalán olcsóbb), másrészt én akkor sem mennék busszal ilyen távolságra ha fizetnének érte.
2015. júl. 2. 00:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Kb 15-25 ezer ft, én olcsóbbnak számoltam mint a repülőt,mert itt még fizetni kell a pogyászért is
2015. júl. 2. 00:58
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit néztél, számoltál, de itt 45.500,- Ft egy retúr buszjegy.

[link]

A Wizzair-nél a repjegy a te időpontjaidra 43.980,- Ft, ami már feladott poggyászt is tartalmaz.

2015. júl. 2. 01:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Én nem a wizzairt néztem,hanem az easy yetet,és ott a jegy 48 ezer ft oda vissza és a pogyászért kell fizetni 15 e ft
2015. júl. 2. 01:32
 9/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy utasbiztositást kell-e kötni
2015. júl. 2. 01:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Érdemes kötni.
2015. júl. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!