Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Honnan lehet tudni, mennyire...

Honnan lehet tudni, mennyire lesz tele a gép?

Figyelt kérdés
Vettem egy repülőjegyet, nem fapados. Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy azon a járaton kb. milyen arányú szokott lenni a repülőgép töltöttsége. Azzal tisztában vagyok, hogy ha nem lenne masszívan 2/3 fölött az eladott helyek aránya, akkor már megszüntették volna azt a viszonylatot. :) De mégis, meg lehet ezt nézni valahol, hogy általában teljesen tele van-e? Vagy időnként kezdjek el egy foglalást a légitársaság honlapján, hogy lássam, milyen helyeket mutat még szabadnak? Köszi előre is!
2020. jan. 22. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Sehonnan.
2020. jan. 22. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

" Vagy időnként kezdjek el egy foglalást a légitársaság honlapján, hogy lássam, milyen helyeket mutat még szabadnak?"

Pontosan

2020. jan. 22. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy mely ülések szabadok csak becsekkoláskor, a hely foglalásakor látod, még a jegy megvásárlásakor sem.

Azaz pontosan onnan tudhatod meg, ahonnan az első is írta: sehonnan.

2020. jan. 22. 23:35
 4/9 BeefEater ***** válasza:
74%

Készülj úgy, hogy tele lesz.

A Ryanairnál júliusban 97% volt az átlagos load factor (azaz átlagban a helyek 97%-án volt utas).

Az, hogy milyen helyeket mutat szabadnak csalóka lehet, mert minden helyet szabadnak fog mutatni, amit nem foglaltak le. Ha nem fizetsz a helyért, akkor hiába van jegyed, addig nem foglal le neked konkrét széket, amíg nem checkinelsz.

2020. jan. 22. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni. Én is utaztam olyan járattal ami félig sem volt. Következő alkalommal ugyanezen ajáraton két embernek le kellett szállni túlfoglalás miatt.
2020. jan. 23. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan lehet tudni, mennyire lesz tele a gép?"

Kimész a repülőtérre, felszállsz a gépre induláskor és máris megtudtad, mennyire van tele a gép :D :D

Amúgy előre sehonnan.

2020. jan. 23. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2020. jan. 23. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudok megnézni sehol. A székfoglalásos sem működik pontosan azért, amit előttem már levezettek.
2020. jan. 23. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
5%
Sehonnan. De nem mindegy? Mondjuk én még sosem utaztam úgy, hogy ne lett volna tele a gép. Gondolom ha kevés a foglalás, kisebb gepet indítanak, ha sok akkor nagyobbat.
2020. jan. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!