Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mit lehet elhozni a repülőről...

Mit lehet elhozni a repülőről az ott adott dolgok közül?

Figyelt kérdés

Most először sikerült business class-ra jegyet szereznünk és tudom hogy kicsinyesnek tűnhet, de mégis érdekel, hogy mi az, ami elhozható és mit nem illik. Qatarral fogunk repülni és azt tudom, hogy a kispárnát direkt úgy csinálják, hogy hozza el az utas, de például a piperecikkeknek adott táskáról és a pizsamáról nem tudom, hogy elhozható-e, illetve az egyéb dolgok tekintetében sincs tapasztalatom.

Ha van valakinek erről korrekt infója, azt megköszönném, de beszólást felesleges tenni, mert tudom, hogy pont azok teszik ezt, akik maguk még több "szuvenírt" visznek haza.

2019. nov. 26. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Én semmit se hoznék el. Minek kéne ilyen mini pipere szett??? Van a bőröndömben normális méret mindenből, és olyan márka, amit szeretek.
2019. nov. 27. 09:44
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Haha látom töröltetted a válaszom...miért is? A te fajtád ilyen, tetszik vagy sem!
2019. nov. 27. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

"Mit lehet elhozni a repülőről "

Lopni mész vagy utazni??!

Amúgy nem érzed, hogy mennyire pitiáner -és magyaros- dolog sok százezer Ft-os repjegy mellé 20 Ft-os használt szarokat összelopkodni??!

2019. nov. 27. 22:16
 14/17 A kérdező kommentje:

#12: Én nem töröltettem semmit.

Tudtam, hogy tele lesz a poszt beszólásokkal, a magyar ember már csak ilyen rosszindulatú, ez az oldal meg amúgy is tele van okoskodó, alpári, gáncsoskodó emberekkel, akik itt élik ki magukat, mert nekik sincs normális életük, ezért jólesik nekik, ha másnak is beszólhatnak. De én ezen túllépek, nagy ívben teszek rá. Már megszoktam, hogy ilyenekkel kell együtt élni ebben az országban. Ezért is tart itt az ország.

2019. nov. 28. 08:44
 15/17 D. Brasco ***** válasza:
5%
Véletlen sem az ilyen pitiáner emberek miatt akik megveszik a repülön a business class-ra a jegyet,ahonnan az a legfontosabb,hogy mit lehet elbugázni .......ráadásul ezekből a filléres egyszer használatos szarokból,amire gondolom égető szükséged van.......es mindezt még a gyakorira is feljön megkéedezni.......
2019. nov. 28. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Egy pitiáner bűnöző vagy.

2019. nov. 28. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Business class-on még nem utaztam, így nem tudom ott mit adnak. Economy class-on én úgy tudtam eddig, hogy a párna is marad, ha jól emlékszem valami huzat volt rajta, én úgy értelmeztem az újrahasználható. A fülhallgatót és a takarót vissza is gyűjtötték a végén, ha még nagyon használtad maradhatott, így nyilván el lehet vinni, de ezeket sem arra szánják szerintem. A piperecikkes tasak viszont egyértelműen a sajátod lehet, ezek kívül mi el nem használt műanyag evőeszközpakkot vittünk el, kellett is később. Mást meg nem adtak. Alapvetően azt mérlegeld, hogy mi amit (tisztítás) után újra tudnak/fognak használni, azt ne vidd el, mert nem illik.
2019. nov. 30. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!