A repülőgép rakterében lévő levegő?
Figyelt kérdés
A teherszállító gépek rakterében van oxigén?
Felszeretnék adni pár darab teknőst,az államokon belül.
Választhatok légi szállítást?
2019. aug. 21. 13:35
11/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen magasra megy fel a repülő.
De a céget kérdezd, akivel küldöd, hogy milyen feltételekkel vállalja.
12/17 sadam87 válasza:
Én is azt akartam írni, mint a 11. válaszoló. Mi lenne ha a szállító céget kérdeznéd meg? Lehet, hogy ők kompetensebbek...
13/17 anonim válasza:
Levegő van, de sokkal ritkább, mint a földön. Viszont a nyomás és a hőmérséklet különbség miatt egy hüllőnek nincs esélye túlélni egy átlagos légi szállítást. A hőmérséklet bőven fagypont alá esik viszonylag hirtelen, amihez az állatok szervezete nem tud alkalmazkodni. Ha azt akarod, hogy az élő állat élő maradjon, ne így küldd.
14/17 A kérdező kommentje:
Ötlet:
Hungarocell doboz. Majd az aljára 24 órás fűtőpárna. Rá papír majd egy erős zacskóba/zsákba bele a tárolójukba az állatok. Majd felfújom tiszta oxigénel. Ezután a csomagoló hegesztővel lehegesztem a zacskó szályát.
A repülőgépen 2*3 órát töltenének.
Vélemények?
(Köszönöm az eddigi válaszokat)
2019. aug. 21. 20:46
15/17 anonim válasza:
Próbáld ki előbb magadon, hogy tiszta oxigént lélegzel be egy zárt dobozban :D
16/17 D. Brasco válasza:
Véleményem,hogy hogyan lehet valaki ennyire hülye,azt mondd meg nekem!Tiszta oxigén fűtőpárna meg társai........meg egyebkent amit mar mas is javasolt,mi lenne ha annal a tarsasagnal erdeklődnel,akivel küldeni akarod nem pedig itt a gyakorin,es akkor meg tudnád magadnak meg nekünk is spórolni ezt az értelme nincs es vég nélküli fingfűrészelést!
17/17 anonim válasza:
erre meg nem sikerult ratalalnod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!