Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Fonyód. Mit érdemes megnézni,...

Fonyód. Mit érdemes megnézni, kipróbálni? Melyik szabadstrandot a legjobb?

Figyelt kérdés
Vagy akár akinek volt ott rossz élménye, illetve hova ne menjünk azt is leirhatná. Köszi!
2010. júl. 5. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Fonyód jó hely! :D
2010. júl. 5. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ennyit én is tudok. Néztem Fonyód honlapját, ott találtam 1-2 ötletet. De arra lennék kiváncsi, aki volt ott már, annak milyen élményei voltak akár jó, akár rossz.
2010. júl. 6. 12:06
 3/7 anonim válasza:
én ott lakom
2010. júl. 8. 17:58
 4/7 anonim válasza:
Előző vagyok...a Sándortelepi-strand a legjobb(szerintem....).van több hotel,a nevüket nemtudom,de kívülről elég szépek.A sétányon,a Bartók Béla u.-án a gyönyörű panoráma "látszódik"(a Balaton).több strandja is van.Csak az a baj,hogy itt Fonyódon ingyen van a parkolási díj,ezért a sok külföldi,és a magyarországi túrista elfoglalja az összes helyet...Az nagyon jó.Ja igen!A Kossuth-erdő a Fő utca,és a Bartók Béla u.között húzódik,és ott érdemes sétálni(édi mókusokat is lehet néha megpillantani.Kb. enyi,de ha eszembe jut még valami,akkor azt leírom
2010. júl. 8. 18:07
 5/7 anonim válasza:

Imádom fonyódot! Gyerekkoromban rengeteget voltam ott! Rossz élmény ott? áááááá! kizárt :D

sajna nem tom de régen volt disco is meg disco hajó is... pl

aztán kikötőt érdemes látni, meg béla telep felé van kilátó!

2010. júl. 8. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Mennyi szunyog van, ténnyleg nagyon sok?
2010. júl. 8. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Fonyódi lakos vagyok, immáron 14 éve. Nagyon szeretek itt lakni, az egyetlen rossz a dologban, hogy télen nagyon kihalt, alig lehet embert látni az utcákon. Na, hogy ne fecsegjek össze-vissza ennyit, ajánlok egy-két programot:

- a Várhegy, Siposhegy megmászása;

- dr. Szaplonczay Manó sírját meglátogatni;

- Kripta villa;

- Különböző, ingyenes (!!!) strandok;

- móló;

- Dísz-tér;

- Lovarda;

- hajókirándulás: Fonyód-Badacsony

2011. jún. 18. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!