Melyek Magyarország legjobb Wellness Hoteljei?
Magyarország legjobb wellness hotelje a Spirit Hotel Sárvár...bár ez 5*os, de nagyon gyönyörű, semmi hibát nem lehet találni
4*os amiben voltam és nagyon tetszett az Budapest Ramada Aquaworld...sétálni nem nagyon lehet a környéken, de bent a hotelben és az élményfürdőben minden van, ki se akartam jönni a hidegbe:)
Ha olcsóbbat szeretnél, akkor nekem tetszett még Cegléden a Best Western Aquarell, nyugis és szép környék, van egy kis jó, a teraszon volt a vacsi, élőzenével, nincsenek sokan...de ide inkább nyáron érdemes menni szerintem. :)
Itt vásárhelyen van egy új. A Ginkgo Sas.
Szia!
Már több wellness szállodához volt szerencsénk, és igazából három az, ami igazán tetszett, és úgy jöttünk el, hogy oda visszamegyünk, és minden tökéletes volt.
Gyulán a Wellness Hotel Gyula Superior 4 csillagos. Nagyon klassz volt.
Bikácson a Zichy Park Hotel is 4 csillagos. Ez inkább gyerekekkel jó, és nyáron, mert a benti medence elég kicsi.
Parádfürdőn az Erzsébet Parkhotel is nagyon jó. Ez mondjuk 3 csillagos, de szolgáltatásiaban vetekszik némelyik más 4-essel.
Bikácson a parkban lehet sétálni, míg Parádfürdőn kirándulni lehet (pl. Ilona-völgyi vízesés).
Legközelebbi célpont Zselic - Hotel Kardosfa. Igaz, hogy 3 csillagos, de jónak tűnt, és a környék is csodás.
Szia! Én is rengeteg wellnes szállodába voltam de kettő a legkiemelkedőbb:
Hotel Carbona Hévíz
Hotel Kapitány Sümeg
Remélem tudtam segíteni! :)
Zalakaros: Hotel Damona, Hotel Karos Spa
Sümeg: Hotel Kapitány
Mezőkövesd: Balneo Hotel (inkább nyáron)
Siófok: CE Pláza Hotel
Eger: Hunguest Hotel Flóra (belvárosban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!