Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyek Magyarország legjobb...

Melyek Magyarország legjobb Wellness Hoteljei?

Figyelt kérdés
Sokat nézelődtem már, de inkább konkrét személyek tapasztalataira vagyok kíváncsi mint sem a reklámfogásokra. Lehetőleg 3, de inkább 4 csillagos Hotelekre lennénk kíváncsi esetleg még szép környékkel, hogy lehessen sétálni is.
2011. okt. 13. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Vendégeink értékelése alapján ezek a legjobb hotelek:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 13. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Magyarország legjobb wellness hotelje a Spirit Hotel Sárvár...bár ez 5*os, de nagyon gyönyörű, semmi hibát nem lehet találni

4*os amiben voltam és nagyon tetszett az Budapest Ramada Aquaworld...sétálni nem nagyon lehet a környéken, de bent a hotelben és az élményfürdőben minden van, ki se akartam jönni a hidegbe:)

Ha olcsóbbat szeretnél, akkor nekem tetszett még Cegléden a Best Western Aquarell, nyugis és szép környék, van egy kis jó, a teraszon volt a vacsi, élőzenével, nincsenek sokan...de ide inkább nyáron érdemes menni szerintem. :)

2011. okt. 13. 19:34
 3/9 anonim válasza:

Itt vásárhelyen van egy új. A Ginkgo Sas.

[link]

2011. okt. 16. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Már több wellness szállodához volt szerencsénk, és igazából három az, ami igazán tetszett, és úgy jöttünk el, hogy oda visszamegyünk, és minden tökéletes volt.

Gyulán a Wellness Hotel Gyula Superior 4 csillagos. Nagyon klassz volt.

Bikácson a Zichy Park Hotel is 4 csillagos. Ez inkább gyerekekkel jó, és nyáron, mert a benti medence elég kicsi.

Parádfürdőn az Erzsébet Parkhotel is nagyon jó. Ez mondjuk 3 csillagos, de szolgáltatásiaban vetekszik némelyik más 4-essel.

Bikácson a parkban lehet sétálni, míg Parádfürdőn kirándulni lehet (pl. Ilona-völgyi vízesés).

Legközelebbi célpont Zselic - Hotel Kardosfa. Igaz, hogy 3 csillagos, de jónak tűnt, és a környék is csodás.

2011. okt. 17. 20:57
 5/9 anonim válasza:
Nálunk abszolut favorit a sümegi Hotel Kapitány, ezután még leginkább jónak mondható a mezőkövesdi Balneo Hotel, de nagyon tetszett még a hajdúszoboszlói Mátyás Hotel, a soproni Fagus, és a zalakarosi Hotel Freya.
2011. okt. 27. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű Spirit Hotel Sárvár :)
2012. jún. 21. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Bikácsot én is nagyon szerettem,de nekem a siófoki Residence volt a legjobb.És a szarvasi liget a legcsaládiasabb.Szuper játszószobával.
2012. szept. 30. 14:42
 8/9 anonim válasza:

Szia! Én is rengeteg wellnes szállodába voltam de kettő a legkiemelkedőbb:

Hotel Carbona Hévíz

Hotel Kapitány Sümeg

Remélem tudtam segíteni! :)

2013. nov. 24. 10:45
 9/9 anonim válasza:

Zalakaros: Hotel Damona, Hotel Karos Spa

Sümeg: Hotel Kapitány

Mezőkövesd: Balneo Hotel (inkább nyáron)

Siófok: CE Pláza Hotel

Eger: Hunguest Hotel Flóra (belvárosban)

2013. dec. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!