Melyik a 10 legjobb hely Magyarországon?
nekem a kedvenc helyeim:
Tiszakécske,Egerszalók,Miskolc(néha szeretem ,néha utálom,itt lakom):D és Füzesgyarmat
Balatonederics - szép a strand és van sétarepülőzés :)
Somló - jó túrázás, olcsó és finom bor
Dobogókő - odáig feljutni egy élmény
Pécs - a legszebb magyar város, ahol eddig jártam
Budapest - tudom, hogy slampos, de gyönyörű helyek vannak és teljesen kiaknázatlan. nem csak a Lánchíd és a Parlament létezik.
Sopron - városnézés után Gyógygödör nevű kocsma ippiájé
Győr - sok folyó és vásárlás :D
Székesfehérvár - sztem a Bory-vár kötelező
Sümeg - a Vár egy egész napos program
Tapolca - a tavasbarlang még mindig favorit :D
remélem segítettem valamennyit. bocs, h Dunántúl-centrikus voltam. hülyeség, h Magyarországon nincsenek jó helyek, Magyarországon vannak a legszebb helyek. csak sajnálni tudlak, ha erre még nem jöttél rá. -.-
Lehet,hogy nagyon nehéz ebben az országban élni a gazdasági helyzet miatt,de ebből a szempontból,hogy szép helyek,és látványosságok,azért mégis csak jó! :)
Nagyon sok szép hely van,ahová érdemes legalább egyszer elmenni!
Most amik így eszembe jutnak,hogy itt már jártam és szerettem: Hollókő,Szolnok,Budapesten kisebb eldugott nagyszerűségek:), Sopron, Debrecen(virágkarnevááál!)
Így este 11kor kómásan ennyi! :)
Eger
Szentendre
Miskolctapolca, Lillafüred
Pécs
Balaton felvidék, Káli-medence [link]
Tisza-tó
Aggtelek, Jósvafő
Budapest
Balaton
Sümeg-vár
Szeged
Szentendre, Dunakanyar.
Tiszató.
Budapest
Pécs
Miskolc
Ópusztaszer
22:01
Úristen! Nem gondoltam volna, hogy Tiszakécske ilyen felkapott lett. Én kécskei vagyok, és max. a termál miatt érdemes eljönni, de a szórakozási lehetőség=0. A termált most újították fel, új medencéket és építettek. Szerintem igényes és rendezett
00:44-es imádok Tiszakécskére járni kipróbáltam már az új szaunavilágot és nagyon jó volt :):) az egyik legcsodálatosabb hely már 2 éve oda járunk nyaranta kétszer
imádok elmenni biciklizni egy utcában teljesen egyedül :):) alig várom a jövő nyarat hogy újra ott lehessek (L)(L)
najó a pennyben és a sparban kicsit sokkoltak az árak mert ahol én lakom(Miskolc) sokkal olcsóbb mind a kettő főleg a penny de alapjába véve nem olyan drága hely csak nem sok a munkalehetőség
puszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!