Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik a legjobb / legnagyobb...

Melyik a legjobb / legnagyobb állatkert Magyarországon?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nyíregyháza,de ha messze laksz,ottalvósra tervezd,mi 3 napot voltunk,1 nap kell az állatkerthez,ócenárium stb...Mellette van Falumúzeum,a gyerekek élvezték nagyon,kalandpark,nem lehet unatkozni és egy helyen van minden!
2010. szept. 17. 13:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem a budapesti az?
2010. szept. 17. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a pestiben van több állat, kiterjedésében viszont a Nyíregyházi. Szerintem jobb is a környezet, mindenképpen ajánlom neked!
2010. szept. 17. 13:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi hát már tervezem,hisz a vidékiek közül szerintem a legjobban a Nyházi. fejlődik a legjobban :) Igen szerintem is a pestibe lehet a nagyobb állatfelhozatal de mivel korlátozottabb területű gondolom kisebb.
2010. szept. 17. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Magyarország legnagyobb állatkertje a budapesti állatkert.Főleg most,hogy a kis vidámpark jelentős részét visszaadta az állatkertnek..Talán a legszebb is,hiszen mégiscsak 144 éves..Nem beszélve arról,hogy itt található Európa egyik legszebb pálmaháza..

De nagyon szép,és egyedülálló a veszprémi állatkert is...

Hogy melyik a legjobb? Szerintem mindegyik,és egyformán jó..

Hiszen az ember jól érzi magát ilyen helyen legyen az a budapesti,veszprémi vagy a nyíregyházi állatkert...

AZ első író azt írta,hogy a nyíregyházi azért jobb,mert az állatkerten kívül még sok mindent lehet látni..Ez tényleg jó..De ezt el lehet mondani bármelyik állatkertről is..A veszprémi állatkert mellett is van látnivaló,akárcsak a budapesti mellett..PL.Vidámpark,cirkusz,Hősök tere,a közelben lévő múzeumok stb..

2010. szept. 17. 13:40
 6/12 anonim válasza:
89%
Én már láttam mindegyik állatkertet...NYíregyházira voksolok!!! (Írta ezt egy nyíregyházi lakos. :D)
2010. szept. 24. 11:45
 7/12 anonim válasza:
88%
Szerintem a magyar országgyülés vagy más néven parlament
2010. szept. 25. 03:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A szegedi vadaspark is nagyon jó, mert mintha szabad környezetben, a délamerikai papmákon sétálnál. Nem látsz rácsot, így egész más élmény.(villanypásztor véd, elrejtve)Van madárkórház is. Majomház, a válladon ugrálnak a majmok.

[link]

2010. szept. 25. 07:13
 9/12 anonim válasza:
Corvinus hát!
2010. szept. 26. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
láttam a budapestit, miskolcit, szegedit, veszprémit, de szerintem a legjobb magasan a nyíregyházi, ott sosem unatkoztam, mindig nagyon kellemes élmény volt, nagy, szépen fejlődik, jó a hangulat, nagyon jó, csak ajánlani tudom!
2011. febr. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!