Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatoni nyaralás haverokkal!?

Balatoni nyaralás haverokkal!?

Figyelt kérdés

Tervezzük a haverokkal, hogy lekoccanunk a Balcsira a nyáron és lenne pár kérdésem:

1.Melyik balatoni városba érdemes menni ha a bulizás az elsődleges cél? Siófokról jókat hallottam.

2.Hogyan lehet a legolcsóbban megúszni a szállást? (a sátorozáson, csövezésen kívül :) Vannak ott ilyen koli szerű olcsó, tömeg lakóhelyek?

3.A szállást mindenképp le kell fixálni előre vagy simán lehet ott a helyszínen is szerezni megfelelőt?

4.Mennyibe kerül kb egy ház kibérelése egy hétre?

2010. jún. 27. 22:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha Siófok, ezt ajánlom:

[link]

Két ifjúsági szálló, egy társaságnál - jó árban!!! - ennél jobbat én sem találtam. Kifejezetten fiataloknak találták ki. Foglalni a honlapon kell, válaszd ki valamelyik helyet és Info/Foglalás menüpontnál rendezd.

A déli partszakaszt egyébként nagyon ajánlom, ha bulizni akarsz, ott vonattal, busszal bármit elérsz, közel lesz.

Mindenképpen foglalj előre, hiszen nyáron zsúfoltság van a Balatonon. Különösen augusztusban, július végén.

Ha spórolni akartok, még egy jó tanács: Tescóban, Aldiban, nagy bevásárlóközpontokban várásoljatok be, és inkább süssetek szalonnát, bográcsozzatok az ott vett alapanyagokból. A parton lévő büfék, éttermek iszonyatosan drágák, kész rablás!

Az apartmanok szerintem drágák, de Google a barátod! Vagy ha van valamiféle ismerősötök, érdeklődjetek nála, kölcsönvehetnétek-e néhány napra a nyaralóját. Ha van ilyen egyed, érdemes beszélni vele. :)

2010. jún. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!