Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatoni nyaralás haverokkal....

Balatoni nyaralás haverokkal. Miként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondoltuk, hogy júliusban lemennénk a Balatonra haverokkal, de ahogy néztük a szállásokat a 3000ft/nap elég drága. Nem tudjátok, hogy Balatonboglár lelle környékén hol találnánk olcsóbban szállást? A legjobb az lenne, ha vízparthoz közeli ház lenne olcsón. Hol tudnék körülnézni? Ill milyen árba mennek ezek a házak?

Köszi!

2010. jún. 15. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy feltétel, hogy üdülési csekkel lehessen fizetni.

Lellén és Bogláron sajnos csak viszonylag messze találtam 4ezer/fő/éj alatt házat, de kérdés, hogy hány ember van? Ugyanis egy ház minél több személyes, annál kevesebb jut egy emberre.

Én a nusz.hu-n keresgéltem, az üdülési csekk miatt, de a balaton.hu és szallas.hu is tele van szállásokkal.

2010. jún. 15. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekünk anélkül is jó, csak párnapra akarunk lemenni kikapcsolódni. :)

Huhh ahogy így számolgattunk, 12-en lennénk. De kérdés, hogy a végére mennyien maradunk. Azért 12 embernek nem kis ház kell, bár már ott vagyunk, hogy a földön is alszunk :D

2010. jún. 15. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon van apartman 3000Ft alatt ha csak nem kemping és sátraztok.

Az se teszi könnyűvé hogy ilyen sokan vagytok, mert a férőhelyek többsége magán háznál ennél kevesebb.

Egy próbát ez is megér:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__846996-p..

2010. jún. 16. 04:21
 4/4 anonim válasza:

Mi Siófokra megyünk 3.000 forint/éj/fő

Egyáltalán nem drága. Csak spórolni kell. Én már féléve spórolok :D

2010. jún. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!