Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatoni szállás 3 napra?

Balatoni szállás 3 napra?

Figyelt kérdés
Kérem aki tud segítsen nekem szállást találni a balatonon(mindegy mely részén)amit kiadnának 3 napra 2 éjszakára.2 felnőttről és 1 gyerekről lenne szó.Augusztus 14-16 ig lenne jó az időpont.Ellátás nélküli is megfelelne nekem.Előre is köszönöm!Egy csomó helyen érdeklődtem és mindenki egy hétre akarja kiadni a szállást.
2011. aug. 3. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha rám hallgatsz akkor max wellnesszbe mentek,mert olyan kiszámíthatatlan az idő,hogy lehet 3 napig kuksoltok az apartmanban... Mi 10 napra vettük ki múlt héten és ebből 1 nap volt jó idő...most bezzeg meleg van...
2011. aug. 3. 17:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi igazán nem fürödni készülünk hanem inkább hajókázni meg kirándulni szeretnénk a balatonon.
2011. aug. 3. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:

akkor is kell a jó idő...ez szerencse kérdése...a 10 napból 1 nap tudtunk kirándulni,többi napon szakadt az eső és hideg volt :(

legközelebb külföldre megyünk( csak hát olyan rég voltunk a Balcsin )...

ha mégis kivesztek egy nyaralót,akkor kívánom,hogy legyen szép időtök...:)

üdv

2011. aug. 3. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
2011. aug. 3. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Minden szállodában lehet 2 éjszakára szobát kivenni. Még nem is hallottam ilyet, hogy kötelesek lennétek egy egész hétre foglalni. Ez valami magyar specialitás?
2011. aug. 3. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban, én 1 hete jártam így és baromi idegesítő volt, hogy sok szálláshely ezt a feltételt nem írja ki a honlapra.

Így 3 napig levelezgettem aztán elég frusztráló hogy visszadobtak (volt úgy, hogy mondva csinált okokkal).

A jó hír az, hogy a rossz idő miatt engedékenyebbek lettek.

Végül a megoldás ez a weboldal lett:

[link]

A lényeg, hogy megadod a kérésed és a feltételt, hogy 3 napos szállás lesz és ez kimegy egy csomó cégnek és azok válaszolnak akiknek a megadott feltételed megfelel.

Én konkrétan Gyenes diásra kerestem. Kb 12-15 cégnek ment ki a kérésem és 3 vissza jelzet. Ha elsőre így csinálom akkor megspóroltam volna 3 nap flesleges idegeskedést.

2011. aug. 4. 02:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Na igen montihun, a fent leírt okokból az ilyen "használd a keresőt" célozgatást egy zsákutca.

Tényleg bosszantó ez, hogy hétvégére alig kapható szállás és ezt eddig nem is tudtam.

2011. aug. 4. 02:30
 8/12 anonim ***** válasza:

"...Minden szállodában lehet 2 éjszakára szobát kivenni...."

Szállodában igen, de üdülőház vagy panzióban nem.

A kettő között van vagy 10-15 ezer különbség /fő/éj, szóval nem mindegy

2011. aug. 4. 02:32
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!
2011. aug. 4. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Amúgy Gyenesen aztán az Oázis panzió volt ami fogadott volna 2 éjszakára, de addigra már egy másikat választottunk.

De érdemes esetedben több településre kiküldeni kérdést, ha neked mindegy a település.

2011. aug. 4. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!