Balatoni szállás 3 napra?
akkor is kell a jó idő...ez szerencse kérdése...a 10 napból 1 nap tudtunk kirándulni,többi napon szakadt az eső és hideg volt :(
legközelebb külföldre megyünk( csak hát olyan rég voltunk a Balcsin )...
ha mégis kivesztek egy nyaralót,akkor kívánom,hogy legyen szép időtök...:)
üdv
Üdv a klubban, én 1 hete jártam így és baromi idegesítő volt, hogy sok szálláshely ezt a feltételt nem írja ki a honlapra.
Így 3 napig levelezgettem aztán elég frusztráló hogy visszadobtak (volt úgy, hogy mondva csinált okokkal).
A jó hír az, hogy a rossz idő miatt engedékenyebbek lettek.
Végül a megoldás ez a weboldal lett:
A lényeg, hogy megadod a kérésed és a feltételt, hogy 3 napos szállás lesz és ez kimegy egy csomó cégnek és azok válaszolnak akiknek a megadott feltételed megfelel.
Én konkrétan Gyenes diásra kerestem. Kb 12-15 cégnek ment ki a kérésem és 3 vissza jelzet. Ha elsőre így csinálom akkor megspóroltam volna 3 nap flesleges idegeskedést.
Na igen montihun, a fent leírt okokból az ilyen "használd a keresőt" célozgatást egy zsákutca.
Tényleg bosszantó ez, hogy hétvégére alig kapható szállás és ezt eddig nem is tudtam.
"...Minden szállodában lehet 2 éjszakára szobát kivenni...."
Szállodában igen, de üdülőház vagy panzióban nem.
A kettő között van vagy 10-15 ezer különbség /fő/éj, szóval nem mindegy
Amúgy Gyenesen aztán az Oázis panzió volt ami fogadott volna 2 éjszakára, de addigra már egy másikat választottunk.
De érdemes esetedben több településre kiküldeni kérdést, ha neked mindegy a település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!