Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van olyan balatoni szállás,...

Van olyan balatoni szállás, amit kiadnak egy hétnél kevesebbre is?

Figyelt kérdés
Milliót felhívtam az elmúlt hétben, és senki nem adja ki két éjszakára !!! Mindenki el tud menni egy hétre vagy még többre ? Nekem nincs ennyi időm..
2010. júl. 25. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyedül mennél vagy többen lesztek? Ide felraktam két balatoni szállás linkjét, a másodiknál biztosan van lehetőség 1-2 éjszakára is, de akkor felárat számolnak feléscsakutazáselőtt1-2 nappal tudnak végleges választ adni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__102668..

2010. júl. 25. 18:32
 2/3 anonim válasza:

szia en augusztus 2-5ig tudok egyet ajanlani ami tuti nemszamolnak fel felarat olcso kozel a strand balatonfuredi apartmanhazrol lenne szo.

[link]

legyszi irj ha erdekel.

2010. júl. 27. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nagy nehezen már sikerült találnom Fonyódon. De a címet elmentettem, hátha még szükségem lesz rá.Egyébként aug 19-20-21-re kellett volna.
2010. júl. 27. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!