Merre utazzak belföldön? (Részletek lent)
Budapest a kiindulópont. Kisvárosokat és falvakat keresek.
Kisvárosok: szép, hangulatos utcák, jó kávézók. Amik eszembe jutnak példának: Veszprém, Székesfehérvár, Eger, Szentendre, és talán Balatonfüred.
Falvak: Nyugis, barátságos légkör, közel a természet, nem cigánytelep. Pl.: Gárdony, Agárd, illetve gyerekként sokszor töltöttem a nyarakat Szombathely falusias részén, leginkább ezekhez hasonlóakat keresek.
Plusz olyan úticélok is jöhetnek, ahol lehet túrázni. Én ezekhez nem értek, nagyjából tudom, hogy milyen hegységek vannak Magyarországon, de hogy melyik város/falu a kiindulópont, meg hogy onnan merre tovább, ahhoz nem értek.
Veszprémben Július 18-21 között lesz az Utcazene, ha ide akarsz jönni akkor ebben az időpontban érdemes.
Pécs is nagyon szép, és a Mecseken sokat lehet kirándulni is.
.
Szia
Nógrád megye
1-2 napra érdemes, Bánk ez egy falu, Bánki tó és lehet kirándulni a természetben.
1-2 nap, Hollókő hangulatos ki utca, vár és persze a természet :-)
1 nap Garáb túrázni a cserhátnál.
Pár nap a mátrában Pásztó mellet van egy falu Hasznostól lehet kirándulni Ágasvárra ott van is egy menedék ház ez már heves megyében van.
Heves megye
Aztán Galyatetői kilátó, Kékestető kilátó,
Parádsasvár ott a kastélyt érdemes megnézzni és egy kisebb vízesés is van aztán Siroki vár igaz ott vannak cigányok de nem ártanak nappal, aztán Eger ugye ott sok a látnivaló fürdeni pedig Demjénbe érdemes el menni drága de szerintem megéri, hirtelen ennyi jutott az eszembe sok sikert és jó kirándulást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!