Olcsó utazás belföldön?
Sziasztok! Elore is bocsi az ekezetek miatt...
Szoval a parom a munkaja miatt sokat van tavol es a karacsonyt nem tudjuk egyutt tolteni majd. Valamint akkortajt lesz a szuletesnapja is tehat azt sem. Ot szeretnem meglepni dec 10-13 korul egy utazassal, mert nagyon szeret vilagot jarni. A legnagyobb gond, hogy en meg diak vagyok, szukos a keret...nagyon. 10, nagyon max 20ezer forintra gondoltam. Tudom, hogy keves, de ennyim van sajnos. Eloszor a becsi adventi vasarra gondoltam, de oda a busz 5ezer fejenkent (csoportos, szervezett utazas), plusz 2-3ezer forint meg mindenfele biztositas meg ilyesmire. Es ugye ott koltenenk is amire nem eleg mondjuk 5ezer forint. Leginkabb jasz-nagykun-szolnok megyen belul erdekelne hogy milyen lehetosegeink vannak. Ilyen egynapos mokara gondoltam, vagy egy ejszaka valami kis szallon, de ugy hogy azert program is legyen. Kerlek segitsetek...
Budapest-Szolnok vonat, reggel mentek, este jöttök. Nap közben pedig be lehet járni a város egy részét. Bár még így is necces, vonatjegy oda-vissza 5-6 ezer, 10-es gyűjtőjegy 3 ezer, már a 20 ezer fele elment. Marad kb. 10 ezretek kajára meg apróságok vásárlásra.
Viszont a kimozdulás együtt akárhogy is nézzük jó élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!