Utazik-e valaki közületek az idén a csíksomlyói pünkösdi búcsúra és lenne még szabad hely esetleg? (Részletek lenn)
Mármint úgy értem, hogy nem tudtam az ismerőseim, haverjaim közül összeszedni senkit aki jönne velem, (mert nincs idejük stb..) én pedig szeretnék az idén elmenni, ha lehet (ha nem akkor majd jövőre vagy máskor) tudom, már korábban kellett volna írnom, csak hátha valaki lenne. Én viszont úgy nem szeretném, hogy csak befizetek egy utazási irodába és csak úgy felszállok a buszra, hogy nem ismerek senkit (meg persze már nem biztos, hogy lenne hely), esetleg ha valaki(k) lenne/lennének, hogy privátban autóval vagy akár így busszal vagy kisbusszal, stb.. utaznának, és előre egyeztetni meg kicsit itt összeismerkedni itt a neten, meg a szálláshely végett is jó lenne.
A facebookon sajnos nem nagyon találtam, 1-2-en még gondolkodnak rajta hogy menjenek-e vagy nem.
Tudom, most ez így kicsit zagyva meg biztos furának tartjátok, hogy most így ide írtam, csak hátha esetleg tud valaki valamit ajánlani, akár valami spéci oldalt vagy fórumot amit még nem találtam.
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!