Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hévíz egyedül 20 éves úszni...

Hévíz egyedül 20 éves úszni nem biztosan tudó lányként?

Figyelt kérdés
Egy szabadnapom van és régi álmom. De félek hülyén érezném magam.
2018. febr. 25. 20:28
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy pár éve is belefulladt valaki. Zárásnál találták meg a cuccát.

Nem kockáztatok, engem se keresne senki.

Ne értsetek félre bátor vagyok, de nem akarok belehalni. Kicsatolódik, valamibe beleakadok és végem. Mert kicsit tudok úszni, de feljönni a vízre nem.

2018. febr. 27. 16:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg rendesen úszni! Nagy élmény lesz. Megszereted és ki se fogsz jönni a vízből. Én utálom ahol leér a lábam. Azon parázok, hogy megvágom valamivel. Mély vízben imádok úszni, lebegni, alámerülni... Mindent.
2018. febr. 27. 16:31
 23/26 A kérdező kommentje:

Azzal már kicsit elkéstem...

Nem hiányzik, hogy azzal lefyebek tele pénteken a lapok, hogy xy szombathelyi lakis belefulladt a hévízi tóba... Nagy az esély rá

2018. febr. 27. 16:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen ne mondd, hogy elkéstél. Simán megtanulhatsz. Ha ráveszed magad. Ezen múlik, hogy akarsz-e megtanulni. Gondolj arra, hogy milyen jót fogsz lebegni a tóban, tengerben. Tök jó érzés.
2018. febr. 27. 16:51
 25/26 A kérdező kommentje:
De hol és hogyan???
2018. febr. 27. 16:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szombathelyen tök jó uszoda van! Biztos van olyan, aki oktat felnőtteket. Vagy megkéred egy jól úszó és türelmes barátodat, hogy tanítson. Én is szívesen megtanítanálak, csak Székesfehérváron lakom.4 éves korom óta úszom. Gyerekeket tanítottam már.
2018. febr. 27. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!