Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Pesten lehet új életet kezdeni?

Pesten lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Jelenleg vidéken élek. De semmi állás.

Barátok, ismerősök, rokonok nélkül nehéz állást találni?(protekció)

2017. dec. 23. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Lehet
2017. dec. 23. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Nekem protekció nélkül sikerült.

Alapvetően igen, lehetséges. Sokan gondolják azt amit mondasz, h kell a protekció, de valójában nem. Persze ha van valahol rokon, akkor jóformán sima ügy a felvétel, de ha normálisnak találnak és alkalmasnak a munkára, akkor anélkül is felvesznek. Szóval ez ne tartson vissza!

Lehet itt új életet kezdeni, de én pl ha nyugdíjas leszek egyszer valaha, biztosan elmegyek Pestről vidékre és vissza se jövök többet.

35N

2017. dec. 23. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de nagyon nem mindegy, hogy mekkora fizetéssel indulsz. Kis fizetésért szerintem nem érdemes feljönni Pestre.
2017. dec. 23. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyilván sokat számít az ismeretség.

De enélkül is sikerülhet. Milyen szakmád van? Nem biztos, hogy Pest a legjobb alternatíva. Miért pont Pest? Milyen nyelven tudsz legalább társalogni?

2017. dec. 23. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Ha nő vagy és viszonylag jól nézel ki akkor lehet. Ha férfi vagy akkor sokkal nehezebb de nem lehetetlen főleg ha keresett végzettséged van.
2017. dec. 23. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenféle protekció nélkül találtam friss diplomásként állást 1.5 hónapon belül. Nem ördögtől való az egész, de pl képzettségtől függ.
2017. dec. 23. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontos a képzettség, a diplomák többsége vagy épp egy keresett szakma esetén aranybánya már ez a város. Ha nem vagy képzett, akkor érdemes előbb egy keresett szakmát szerezni és utána költözni.
2017. dec. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!