Egy Európai fehér ember új életet szeretne kezdeni Ázsiában, melyik országba menjen?
Figyelt kérdés
Angolul beszéleg, ezért Japánban nehezen boldogulnék, Szingapúrban angolul beszélnek de meleg van amit a fehér bőr kevésbé bír, Kínában kutyák az emberi jogok. Van még Dél-Korea, Taiwan, Vietnám ami szegény ország, India ami szintén, és Mongólia. Malajzia és Indonézia is ott van. Vagy egyéb országok.2016. okt. 2. 19:36
1/7 anonim válasza:
Oda ahol munkat kap es letelepedesi engedelyt.
2/7 A kérdező kommentje:
Az bármelyik országban lehetséges.
2016. okt. 2. 20:15
3/7 anonim válasza:
Nyelvzudas nelkul azert nehezen....
5/7 anonim válasza:
Leginkább, ahol sok fehér turista van.
6/7 anonim válasza:
Hongkong. Én 5 évet húztam le ott egy IT cégnél, nagy élmény volt, szerettem ott élni.
7/7 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Az bármelyik országban lehetséges.
Ezt ne hidd! Thaifold orulj ha kapsz 1 eves vizumot, Vietnam 3 honap utan ki az orszagbol. Malaysia, nincs letelepedes, stb,stb. Mit akarsz csinalni? Munkat keresni vagy valami uzletet (etterem, bar, uzem)? Gyere ide Kambodzsaba. Sajat 100%-os ceged lehet, ha konvertalhato tudasos van ( pl tanar) akar munkat is kaphatsz. ! eves vizum 300, munkavallasi engedely 250 dollar. gond nelkul megadjak. ja igen meleg van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!