Panel nyaralás? Bevállalnátok?
Van egy 2 szobás panellakásom Gyulán.
A piaci ár bő feléért háromnegyedért kibérelnéd ha Gyulára szeretnél menni nyaralni?
Természetesen szépen megcsinálva felszerelve csak kívülről ugye lakótelepi. :-(
Én benne lennék.
Van családi házam és panelom is, és találd ki melyiket adtam ki és melyikben lakom? Hát a fű nyírását meg a többi unalmas hülyeséget csessze meg a bérlő. Én meg úrként élek a panelban.
Félreértettél vagy rosszul kérdeztem :-(
Én a panelt adnám ki nyaralók részére pár napra.
(Van nekem is kertes házam vagyis a banknak)
Várfürdő!
Végvári esték... stb.
Abból indulok ki hogy én amikor megyek nyaralni akkor majdhogynem csak aludni megyek a szállásra tehát kívülről majdnem mindegy hogy néz ki :-)
Belül meg rendezett klíma minden. ;)
ma 20:29
Csak a családi ház az 20ezer/éj pl 4 főnek a panel meg 12e.
Pl 4 éjszakánál már elég jelentős a differencia...
Ez teljesen igényfüggő, én személy szerint kibérelném ha az árfekvése és elhelyezkedése megfelelő, amikor nyaralni/kirándulni megyek én az élményekre és a kikapcsolódásra helyezem a hangsúlyt, a szállás számomra csak az alvás, és az alapvető higiéniai szükségletek kielégítésére szolgál. Ha van felszerelt konyha, tiszta, és jól karban tartott a lakás, akkor számomra teljesen irreleváns, hogy az történetesen panel,nyaraló, vagy kertes ház. Persze lehet, hogy a kor előrehaladtával az ember komfort szükséglete is növekszik, én 25 éves fejjel simán kivenném a lakásod pár napra.
Szerintem nyugodtan rendezkedj be a rövidtávú lakáskiadásra, ajánlom figyelmedbe az Airbnb-t, adózással együtt is jó kis bevételre lehet szert tenni. Bővebb információt itt találsz: [link]
Azt mondod, az utazási rovatban hirdeted a vacak ingatlanodat?
Szerinted ez hogyan egyeztethető össze a gyakorikérdések szabályzatával?
Érzésem szerint akkor jársz a legjobban, ha te magad törlöd a kérdésedet. Ha nem, 24 órán belül segítek én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!