Szerintetek melyik az az életkor amikor már nem "illik" szülőkkel nyaralni menni?
Figyelt kérdés
Nincs párkapcsolatom, hogy esetleg vele elmehetnék. A barátaim általában az aktuális párjukkal mennek. Szerintetek gáz, ha az ember 18-20 éves korában is a szülőkkel megy el egy hétre bárhová?##nyaralás#szülők
2017. aug. 15. 17:15
1/5 anonim válasza:
Nem. Már mért lenne gáz? Ha jól kijöttök akkor nem látom a problémát...
2/5 anonim válasza:
Az sem gáz, ha ötven évesen mész el a szüleiddel nyaralni... Nincs olyan ebben a dologban, hogy "gáz". Minden csak a Te nézőpontodon, hozzáállásodon múlik. Nem számít, mások mit gondolnak a dologról. Szereted a szüleidet? Jóban vagytok? Szívesen vagy velük, beszélgetsz anyuddal vagy apuddal?
Egy dolgot vegyél figyelembe: Minden egyes, együtt töltött pillanat csak hozzáad az Életedhez - és persze az Övékéhez is. Nekik köszönheted, hogy élsz, hogy itt vagy... Semmi nincs, ami cikis lehet, ha szereted őket. S ha ezt a nézőpontot veszed fel, akkor büszkén mondod el bárkinek, hogy velük nyaraltál, akárhány éves is vagy. :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Amikor már van saját fizetésed, akkor viszont illik már beszállni a költségekbe is.
4/5 anonim válasza:
En maholnap 40 vagyok es 65-70 eves szuleimmel mentem most Erdelybe nyaralni, en fizettem nekik mindent es boldog voltam hogy egyutt tudtunk tolteni egy rovid nyaralast es hogy oromet okoztam nekik vele.
5/5 anonim válasza:
38 vagyok vagy 39?
De simán mennék szülőkkel. :-)
Bár most már én vinném őket nem ők engem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!