Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Bp-en a 8. kerület tényleg...

Bp-en a 8. kerület tényleg oylan durva? Konkrétan a Blaha - Népszínház u. este 22 óráig. Vagy inkább kerüljem?

Figyelt kérdés
2017. aug. 10. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A körút felőli része nem annyira gáz, mint a Teleki téri oldal. De attól még érdemes azt is elkerülni. Akiket már ismernek, azokat nem bántják, de az idegen alakokkal kötözködnek, ha egyedül mész ott végig este (főleg, ha nő vagy), szinte biztos, hogy valaki hozzád szól. Én elkerülném az egész nyolckert.
2017. aug. 11. 09:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, itt vagy olyanok írtak, akik már évek óta nem jártak arra, vagy soha. Éjfélkor mentem végig a II. János Pál téren, Kun u. Népszínház utcán ( Teleki tér felől), de leszámítva a pár ( nem sok) csövit meg négert ( akik igazából hozzád se szólnak) semmi extra. Egy két roma volt, aki hangoskodott, de egymással. Ennyit a rémtörténetekről. Hősök terén több volt a gyanus alak, komolyan. De azért köszi, h beparáztattatok.
2017. aug. 13. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!