A II. János Pál pápa tértől nem messze, a Fecske utcába szeretnénk költözni. Mennyire vészes a környék?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam és olvastam, hogy a Népszínház utcát és környékét kerülni kell, mert veszélyes. Kíváncsi vagyok mennyire valós.2017. júl. 9. 05:32
1/7 anonim válasza:
A környék maga fejlődik, nem is lenne rossz, de tele van részegekkel, hajléktalanokkal.
Nem hiszem hogy bajod lenne fényes nappal, este meg mindegy hol vagy, sose árt óvatosnak lenni.
2/7 anonim válasza:
Pedig a VIII kerben pont napközben is bajod lehet.
3/7 anonim válasza:
Általában azok terjesztik a "nyóckeres" félelemkeltést, akik nem is járnak arrafelé. Rajta maradtak évtizedekkel ezelőtti információkon, és nem jutott el hozzájuk, hogy a helyzet megváltozott. Tehát ha felülsz ezeknek a hangulatkeltéseknek, akkor inkább ne költözz oda.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha felülnék fel sem tettem volna a kérdést. Vidékiként nem látok rá, sajnos. Nappal azért sokszor jártam már a nyolcban, de akkor nem éreztem magam veszélyben. A Fecske utca egy kis szűk hely, a Népszínház utca "helyzete" számomra a közlekedés miatt érdekes. Tőlem lehetnek részegek, csövesek, csak ne érjenek hozzám se kézzel, se késsel. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2017. júl. 9. 11:50
5/7 anonim válasza:
Én már öltem ott önvédelemből.
jellegedtől függ, megtalálnak-e vagy nem.
6/7 anonim válasza:
Akik itt adnak tanácsokat azok jártak is már ott? Villamos megállóban konkrétan csövik élnek, oda kenik a megálló csövére a taknyukat (szó szerint, láttam). Majd mindenféle helyről szabadult őrült akar ott csevegni mindenkivel
(II. János Pál pápa téren).
7/7 anonim válasza:
Ez nincs ellentétben azzal, amit írtam :)
Igen, rendszeresen járok arra és látom, hogy sokat szépült az elmúlt években, és ahogy említettem, csak az épületek, közterek lettek jobbak, de továbbra is tele van csövesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!