Mire lehet számítani a népszínház utcában?
összeomlásra
45 éve lakom a Kálvária téren! Sokat változott a közbiztonság pozitívan.Legsűrűbben bekamerázott kerület!
Autólopások,feltörések gyakorlatilag megszüntek! Ok! van még mit javítani Pl.Diószegi utca ,de ott van rendőrörs!
Sok kerület közbiztonságilag mögötte van! közlekedése nagyon jó! És folyik a kerület rehabilitácioja,ami új építésű lakásokat jelent,ami azt jelenti,hogy a kétes elemek amik úgysem fizetőképesek kiköltöztetik!
Én egy utcával beljebb lakom, a Népszínházzal párhuzamosan. Semmi gondom nincs vele. Kamerázva van, a belső utcákban is járnak rendőrök. Hallottam viszont, hogy aki a sarkon lakik (a Népszínházén), rendszeresen fenyegetik a kapun kilépőket, kérnek cigit, telefont, pénzt...
7 órától viszont kezd veszélyes lenni, előjönnek a tipikus para emberek. A kisebb utcákba nem nagyon jönnek be.
Vigyázz azért, hogy ki látja majd a kapukódodat, és mindig zárd az ajtót. Fordult már elő, hogy idegenek jöttek be a lépcsőházba, és "vártak valakire".
Van ott egy orvosi rendelő, kapitányság, jó a közlekedés, és izgalmas. Nyáron lehet az ablakban ülve hallgatni a cigányok drámáját.
Én szeretek itt lakni, mindig történik valami.
De ezek szerintem amit itt leírtok nem csak a Népszínház utcára érvényes hanem kb az egész körútra, nem?
Ha végigmész akár csak a 4-es 6-ossal, esetleg leszállsz pár helyen, akkor végig, MINDENHOL hajléktalanok, fura, félőrülten magukban üvöltöző emberek, bűz, szemét, kukában turkáló emberek stb. van. Nem hiszen hogy mondjuk a Nyugati jobb környék lenne, hiába az a 6. kerülethez tartozik, nem a "rettegett" 8.hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!