Hol lehet olcsón szállást kapni Tápiószentmártonon, az állítólag gyógyhatású Attila-dombnál?
Figyelt kérdés
Egyszerű szállást, 1 személyre, extra igény csak annyi, hogy fürdőszobával, és lehetőleg konyha használattal (ez nem baj, ha közös), kb. 5 napra, mostanában.2008. okt. 18. 12:41
1/10 anonim válasza:
speckón van ott egy hotel közvetlen a domb mellett és közös elkerített területen is vannak. mi ott voltunk. több helyről nem tudok, meg amúgy is elég lepukkant 1 környék. /oda fele menet egy szeméttelepen keresztül vezet az út, és szemetet ott horja a szél az úton keresztül. legalábbis vagy 2 éve még ez volt/
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Anna Panzió
3 db 2 ágyas kényelmes szobával várják vendégeiket.
Cím: 2711 Tápiószentmárton , Sőregi u. 1.
Telefon: 06-30-464-3612; 06-30-556-1421
árat sajnos nem írnak, de telefonon lehet érdeklődni
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat!
Én is rákerestem neten, de csak azt az elég drága hotelt adta ki. (több mint 8000 ft/éj reggeli nélkül, mert most, mint érdeklődő mailemre írták,a turistaszobák nem üzemelnek)
2008. okt. 24. 21:47
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valaki miért pontozta le a többi választ. :( Szerintem mind hasznos!
2008. okt. 24. 21:49
7/10 A kérdező kommentje:
Az Anna PAnzióban voltam, nagyon szép lakást adtak ki 1800/nap plusz gázdíjért.
2008. nov. 11. 18:12
9/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem jó! A kérdést utazás előtt írtam, és amikor visszajöttem, írtam le, hogy az Anna Panzióban voltam, és hogy az jó volt - arra az esetre, ha más is menni akarna Tápiószentmártonra. (A lovak nagyon szépek, szelídek, egy kellemes hétvégéhez remek hely a park, de a domb gyógyhatásairól a magam nevében inkább nem nyilatkozom...)
2009. jan. 16. 17:23
10/10 anonim válasza:
Önálló kiadó ház (nyaraló) [link] a Tápiószentmárton üdülőövezetben, a strandhoz közel, Az Attila domb is csak pár km. Saját kert, 2 önálló hálószoba, mi szoktunk ide menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!