Valóban gyógyhatású a vizelet?
ennyi erővel leírhattad volna újra....
szerintem ez is egy modern kori hülyeség csak!
Köztudottan a vese a mérgeket választja ki,s üríti vizelet formájában!Na most ha vissza viszed a szervezetbe a mérgeket,az mitől lenne jó?
tudom régi ez a kérdés, de az utolsó válasz annyira felháborított, hogy muszáj nekem is hozzászólnom.
a vizelet "köztudottan" nem választ ki mérgeket. a kiválasztás célja a szervezet homeosztázisának (belső állandóság) fenntartása, vagyis, hogy állandó legyen a víz- és ásványianyagszint a vérben. a vizelet fehérjementes vérplazma. semmilyen méreg nincs benne, mert azt a máj már hatástalanította rég. mielőtt magabiztosan hülyeségeket állítunk, jobb utánanézni a dolgoknak. ja és ez nem egy "modernkori hülyeség", hanem az egyik legősibb gyógymód. az hogy te csak most hallottál róla először, az nem jelenti azt, hogy új dolog. ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!