Igaz hogy a vizeletet ha megiszuk semi bajunk nem lesz, és hogy vanak vizelet terápiák?
Kis mennyiségben igen, és tényleg vannak vizeletterápiák.
De mivel a vizelet a szervezet által kiválasztott méreganyagokat tartalmaz, ezért nem tanácsos meginni. Ráadásul a beledből a véredbe szívódik vissza, tehát bármilyen vizeletterápia abszurd, hacsak nem külsőleges felhasználást ír elő. A vizeletben is előforduló karbamid megtalálható egyes szappanokban, testápolókban.
A máj nem tárolja, hanem elsődlegesen lebontja a mérgeket.
A szervezet által kiürített anyagokat értelmes étrenddel kell pótolni. A vizelet valóban steril alapesetben, és mivel a vérből kerül kiválasztásra, mégis milyen tisztaságú legyen.
Milyen labor hoz forgalomba pisit? Érdekelnének a részletek.
Mikromennyiség hígítva?
Valóban vannak természetgyógyászok, akik a homeopátia elveivel igazolják a vizeletterápiát. Már csak a homeopátiát kellene igazolni hozzá.
Fleming doktor tényleg bizonyította a védőoltást. Einstein pedig felfedezte Amerikát.
A homeopátiát pedig azok szerint kellene igazolni, akik szerint nincs igazolva.
Ennyire egyszerű.
Egészségetekre, és még a szex bizonyos formáit tartják perverziónak........
Fertőtlenítő hatása bizonyított de inkább a szokásos módon fertőtlenítek....Pl: neomagnol
Bár kórokozők számában is jeleskedik ugyanakkor.
Nagy az isten állatkertje....
vizeletivást háromféle metódusban hallottam:
1. túlélők a sivatagban
2. valamilyen kábszerélvezők, ezzel rádobnak valamilyen hatás kedvéért
3. Szexuális célból (ez engem is érdekel - mármint az enyémet megigya egy nő. Illetve egy 10 pontos csajnak én is meginnám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!