Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nagyon gáz, ha csak Balatonra...

Nagyon gáz, ha csak Balatonra megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Nem telik másra. Soha nem voltunk külföldön nyaralni. És elég kellemetlen hallani amikor az ismerőseink mondják, hogy mennek Maldív- szigetekre, Montenegróba stb. Van még valaki így?
2017. jún. 27. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, de mit hisztizel már megint? A családi kapcsolatokat már telinyomtad a hülye "jaj, nem nyaraltunk külföldön, de a Gizi meg a Józsi igen"-nyavalygásoddal.
2017. jún. 28. 11:25
 12/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőtt, legalább itthon vagy, nem kell a külföldi nyelvekkel kekeckedni ha pl. nem tudsz angolul, a Balaton egy igazi természeti csoda, én tavaj jártam ott először, Siófokon voltam és rögtön magával ragadott a környezet, a hangulat, a lazaság!
2017. jún. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!